עידכון מצבי

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• עידכון מצבי
    שלמה מסאסא
    31/10/2011

לשולה היקרה וחברי שלום,
    עברו 7חודשים מהמעקף קיבה.נכון להיום שוקל 68.5 ק"ג כאשר משקל מטרה 62 ק"ג.
    בכניסה לניתוח שקלתי 99 ק"ג עם כל מחלות נלוות(סוכרת,לחץ דם,קשיי נשימה,כאבי ברכיים,קשיי הליכה). הסכרת נעלמה כדורים בפח,לחץ דם תקין כדורים בפח,אין קשיינשימה בלי ונטולינים למיניהם,בלי כאבי ברכיים וקשיי הליכה הולך כל בוקר 6 ק"מ במשך שעה ווחמש עשרה דקוח.חיי על ויטמינים,ביקורת דיאטנית בתל השומר כל חודש,מבצע בדיקות סדירות,פגישות עם ד"ר פייגין בתדירות קבועה לפתרון בעיות שותפות.
    התחלתי 10 פגישות עם פסיכולוגית. עדיין מדי פעם יש בעיות קשות של עצירות.
    אני כל יום קורא מה כותבים בפורום ומי שרוצה לשמוע דעה שלי אשמח לעזור
    ולמתלבטים בקיצור הסיכום שלי:ד"ר פייגין ילדה אותי מחדש ,השאירה אותי ילד בן ארבע לנצח וכרגע מעצבת את הראש והאופי שלי להיות צעיר לנצח.
    תלכו על הניתוח כי זה שווה את החיים החדשים שלמה
    שולה תודה על הכל ושמרי שלא נסתה מהדרך.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עידכון מצבי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כל כך מרגש שלמה - תגובה

שולה זק
    31/10/2011

ברוך הבא
    כל הכבוד, ממש לא יאומן.
    מאחר ופגשתיך, כבר ראיתי את השינוי הגדול שחל בך. היינו בטוחים שאתה "מושתל" שבכלל לא היה שמן פעם.
    ההתנהלות שלך נכונה, ההתנהגות בתאם ואני מקווה שהפגישות עם הפסיכולוגית יפתחו את שארית הבעיות הקלילות שנשארו.
    מקווה שתמשיך להיות כאן ולעזור ולעודד את החברים החדשים - אלא שלפני עם התלבטות ופחדים ואלה שאחרי שההתמודדות לא קלה להם.
    להשתמע והמשך הצלחה
    שולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעוקף יקר

מירי
    01/11/2011

ראשית, כיף לקרוא רשמים של מעוקף קיבה. כפי הידוע לך, אין רבים שעוברים את הניתוח הזה (לא רק בפורום הזה, אלא בכלל...!)
    גם אני אחרי מעקף קיבה. ליתר דיוק 3 חודשים אחרי. ירידה של 17 ק"ג וזה די מאכזב.
    מה שרציתי לומר, או בעצם, לשאול - מה הביא אותך לעשות את הניתוח הזה? כולם הביטו עליי כעוף מוזר ביותר כשקיבלתי את ההחלטה הזאת.
    הגישה שלי היתה, שאם כבר עושים ניתוח, אז עדיף ללכת על משהו וודאי ושאינו הפיך וכך אני יודעת שהפרק הזה מאחוריי, ולא עלול לחזור בעוד מס' שנים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מירי יקירתי-קיבלת החלטה נכונה

שלמה מסאסא
    02/11/2011

מירי יקירתי,
    קראתי בעיון על מחשבות שבהם את מתלבטת.ואספר לך את סיפורי.
    בקיץ 2010 שקלתי 101 ק"ג עם סוכרת גבוה,לחץ דם גבוה,בעיות נשימה וקושי בהליכה.
    רופא משפחה שלי הודיע לי שבכדי להציל את החיים שלי אני צריך להיתחבר למכשיר אינסולין.באותו רגע הודעתי לו שאני הולך לחשוב.הנכד שלי קרא לי סבא שמן.הרגשתי רע גם מבחינה נפשית. התפטרתי מהעבודה כי היה לי קשה לעלות קומות ברגל,כי בבית ספר שלימדתי יש שלוש קומות.הודעתי לרופא שזה לא בה בחשבון ושיחשוב על פתרון אחר.הוא הציע לי ניתוח קיצור קיבה,כי אהבתי לאכול.לשתות הרבה אלכוהול ובקיצור לחיות.הרוא סידר לי מפגש בתל השומר עם המנתחת לפגישת היכרות. שוחחנו והתחלתי לבצע בדיקות.ביום שבת התקשרה אלי חברה טובה שלי ואמרה תפתח את ערוץ 2 הרופאה מתריינת אצל רינו צרור(אפשר למצוא בערוץ 2 או בגוגל).
    לאחר הראיון נפל האסימון שבידיה אני מפקיד את חיי.אף אחד כולל אשתי לא יודע על החלטות שאני מקבל. האסימון הראשון נפל.
    בגמר הבדיקות ניפגשנו לשיחה ונמצאתי מתאים לניתוח קיצור קיבה. ובחרתי במעקף שנותן תוצאה שמתאימה למצב הבריאותי שבו אני נמצא.נפל האסימון השני.
    שבוע לפני הניתוח הודעתי למשפחתי מה אני החלטתי לעשות ומה היו השיקולים שלי.
    לקחתי שבועיים חופש מהעבודה(לאחר מכן הבאתי חופשת מחלה).אף אחד לא יודע מה הולך לקרות.
    עברתי את הניתוח בהצלחה לאחר שבועיים חזרתי לעבודה.
    לאחר חודשיים התחילו לראות את התוצאות וסיפרתי למי שהתעניין מה קורה.
    בזמן הניתוח שקלתי 100 ק"ג,נכון להיום 68ק"ג,ירדה של של 32 ק"ג.משקל מטרה 62 ק"ג. נוסחה שלי: 32 ק"ג:7חודשים=4.5 ק"ג לחודש.
    מירי יש לך ירידה נהדרת,
    נוסחה שלך:17 ק"ג:3 חודשים=5.6 ק"ג לחודש
    תיזכרי דבר אחד וחשוב ,שלכל אחד יש גוף אחר והוא מתאים לעצמו מתי לעצור ומתי לרדת.
    מירי,קיבלת החלטה אמיצה ונכונה.תאטמי את האוזניים על מה שמדברים,כי הם מקנאים על איך שאת נראת ותיראי טוב יותר בעתיד.
    תחשבי על הבריאות שלך,על חיים חדשים ועל דמות של מירי החדשה שאת הולכת להיות.
    תישמרי על הוראות בקפדנות.בדיקות כל 3 חודשים,ויטמינים ומינרלים גם עם הם גועליים,תינהלי יומן אכילה,פגישות חודשיות עם דיאטנית בריאטרית כל חודש,לשמור על קשר רצוף עם מנתח/ת.
    חשוב לדעת מה מחכה בדרך ולהיות מוכן.
    אני כבר חודש וחצי בעצירה וממשיך בתוכנית ויודע שהגוף יחליט הדרך תימשך
    אם תרצי לשמור על קשר הפרטים אצל שולה
    בהצלחה שלמה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה שלמה - תגובה

שולה זק
    02/11/2011

ריגש אותי לקרוא את יומנך. העברתי אותו כלשונו לשאלות נפוצות.
    תודה על הסבלנות והמידע.
    אהבתי את המתמטיקה שלך :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזו תשובה נעימה לקריאה

מירי
    03/11/2011

תודה עבור תשובתך המפורטת והנעימה כל כך. איזה עידוד ואיזה פירגון! המון תודות!
    אתה נשמע אדם מיוחד מאוד מאוד.
    מקווה שניתן יהיה לשמור על קשר או שלפחות תקפוץ לבקר מידי פעם בפורום.....
    יישר כוח!
    אמשיך להציק לך בהמשך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו