מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
055-4533169
הוספת הודעה לפורום
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- ארבעה ימים אחרי...הדס31/10/2011
שלום אני הדס עוקבת וקוראת בפורום כבר מספר חודשים. ביום שישי עברתי ניתוח שרוול
המנתח ד"ר שטיין עם פרו' רובין.
ד"ר שטיין היה ממש מקסים כל כך חביב ומקצועי עונה לכל שאלה ודואג. הוא בא בשבת לבית חולים לראות אותי.
אתמול בערב חזרתי הביתה ומתחילה ללמוד את הגוף שלי מחדש שותה מאוד בזהירות. וסקרנית איך התהליך ימשיך.
במשך החודשים שעקבתי בשקט אחרי הפורום קבלתי הרבה אינפורמציה וזה עזר לי לעשות את ההחלטה הסופית שזה הפיתרון הנכון בשבילי. תודה על הכל למרות שלא ידעתם על קיומי במחיצתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציפיתי שמשהו ישים לב...
הדס01/11/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהדס
אולגה01/11/2011המון המון בהצלחה! אני גם נותחתי ע''י פרופ' רובין ואני מאוהבת בבן אדם הזה,הוא עזר לי הרבה לאחרונה!!
תהני ובאמת המון המון הצלחה בדרך לחיים החדשים :)
וכמו שכולם אומרים- אל תשכחי לשתות הרבה מים חחח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולגה ברוכה הבאה הביתה
לימור01/11/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
אולגה01/11/2011:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדס בשעה טובה ומוצלחת את אחרי איזו
חדווה01/11/2011הקלה מאחלת לך הכרות נעימה וחלקה עם השרוול החדש שלך ושיהיה בהצלחה בהמשך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מטפל סיעודי: איך בוחרים נכון?
איך בוחרים מטפל סיעודי שיתאים ליקרים לנו מכל...כל הטיפים כאן
בחן את עצמך:
האם אתם טיפוסים רגישים?
האם אתם טיפוסים רגישים?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
פסיכולוג קליני, מומחה בכיר ומדריך קליני בפסיכותרפיה ובהפנוזה. מומחיותי בטיפול נפשי ובמיוחד בטיפול קוגניטיבי-התנהגותי בהפרעות חרדה כחרדה חברתית, ביישנות, רגישות יתר, היעדר בטחו... קרא עוד
מומחה לגסטרו-ילדים
מחלות כבד, תזונת ילדים ורפואת ילדים. תחומי טיפול: כאבי בטן כרוניים, עצירות כרונית, קרוהן, קוליטיס, צליאק, הליקובקטר פילור, מחלות רפלוקס ועוד.
... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)