מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- 9 חודשי לידהגילה01/11/2011
כן, לא טעיתי במקרה שלי 9 חודשי לידה חלפו מאז שנולד השרוול שלי.
ואני יכולה לספר ולעדכן, שבתשעת החודשים שחלפו עברתי טלטלות רגשיות שנובעות כנראה כחלק מהמחסורים שהגוף חווה בעקבות הניתוח,
9 חודשים של מהפך בקיבה, בין מה אוכלים ומה לא.
9 חודשים של בחירה , ובעיקר החלטות נבונות לגבי מה נכנס אליי לפה.
9 חודשים של למידה אין סופית איזה מאכלים "עוברים" טוב ואיזה לא.
9 חודשים של החלפת בגדים (מספר פעמים) נושא שכל אחד ברחוב שואל אותי וכנראה מאוד מטריד אותו.
9 חודשים של ירידה עצירה ושוב ירידה , וסה"כ 43 ק"ג ירידה. הגעה ל- bmi 24 . מעולם ואפילו לא בבגרותי לא הייתי במשקל שאני נמצאת בו היום.
אך בעיקר דאגה לעתיד, איך שומרים על ההישג, איך מצליחים לנווט בחיי היום יום שלא לטעות, ולא לחרוג, כי אנו השמנים יודעים לעלות, יודעים לרדת אך לשמור זה כבר סיפור שדילג מעלינו.
(הבוקר הבת שלי חיבקה לי את המותניים ואמרה "אמא את חושבת שאת צריכה עוד לרדת??, השאלה הזאת עוררה אצלי תמיהה מה הלאה??
מקווה לטיפים נחמדים על שמירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הטיפ הכי כי - תגובה
שולה זק01/11/2011ראשית כל הכבוד על הירידה, ההתמדה ועל העלאת הדברים בחן.
הטיפ הכי חשוב לשמירה - לגשת לתזונאית ולקבל ממנה תפריט משמר שיכלול כמובן את כל אבות המזון , הויטמינים, מינרליים ואת הכמויות המספיקות למנותחת כמוך.
הצלחה בשמירה ותמשיכי להיות איתנו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)