9 חודשי לידה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• 9 חודשי לידה
    גילה
    01/11/2011

כן, לא טעיתי במקרה שלי 9 חודשי לידה חלפו מאז שנולד השרוול שלי.
    ואני יכולה לספר ולעדכן, שבתשעת החודשים שחלפו עברתי טלטלות רגשיות שנובעות כנראה כחלק מהמחסורים שהגוף חווה בעקבות הניתוח,
    9 חודשים של מהפך בקיבה, בין מה אוכלים ומה לא.
    9 חודשים של בחירה , ובעיקר החלטות נבונות לגבי מה נכנס אליי לפה.
    9 חודשים של למידה אין סופית איזה מאכלים "עוברים" טוב ואיזה לא.
    9 חודשים של החלפת בגדים (מספר פעמים) נושא שכל אחד ברחוב שואל אותי וכנראה מאוד מטריד אותו.
    9 חודשים של ירידה עצירה ושוב ירידה , וסה"כ 43 ק"ג ירידה. הגעה ל- bmi 24 . מעולם ואפילו לא בבגרותי לא הייתי במשקל שאני נמצאת בו היום.
    אך בעיקר דאגה לעתיד, איך שומרים על ההישג, איך מצליחים לנווט בחיי היום יום שלא לטעות, ולא לחרוג, כי אנו השמנים יודעים לעלות, יודעים לרדת אך לשמור זה כבר סיפור שדילג מעלינו.
    (הבוקר הבת שלי חיבקה לי את המותניים ואמרה "אמא את חושבת שאת צריכה עוד לרדת??, השאלה הזאת עוררה אצלי תמיהה מה הלאה??
    מקווה לטיפים נחמדים על שמירה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    9 חודשי לידה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הטיפ הכי כי - תגובה

שולה זק
    01/11/2011

ראשית כל הכבוד על הירידה, ההתמדה ועל העלאת הדברים בחן.
    הטיפ הכי חשוב לשמירה - לגשת לתזונאית ולקבל ממנה תפריט משמר שיכלול כמובן את כל אבות המזון , הויטמינים, מינרליים ואת הכמויות המספיקות למנותחת כמוך.
    הצלחה בשמירה ותמשיכי להיות איתנו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו