9 ימים אחרי

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• 9 ימים אחרי
    תמר נהריה
    02/11/2011

עברו 9 ימים מהניתוח, אני מרגישה מצויין, הורדתי 5.5 ק"ג בינתיים. ושולה בניגוד למה שפחדתי ממנו, להרגיש רע ברגעיי רעב , כי אני סכרתית אז אין לי את התופעה הזו יותר, לוקחת ויטמינים, אוכלת כול שעתיים שלוש, מנסה כול פעם משהו חדש, למשל , ניסיתי קצת חומוס, אז אחרי כפית בערך נסתמתי, אבל עבר בסדר, גם בננהעברה בסדר. אוכלת שתי מנות של מרק ביום, בערך 3 כפות כול פעם. בזמן שאני מקלידה כאן אוכלת את ארוחת הבוקר שלי שמורכבת מ עגבניה מרוסקת עם כף גבינה לבנה ומעט קוט'ג, מה שמוזר לי זה שיש דברים שעכשיו אחרי הניתוח כבר לא טעימים לי , כמו נס קפה, לימונענע שהייתי מתה על זה , למה זה קורה? .
    הרצון לאכול עדיין נשאר, בארוחת שבת ישבתי בשולחן מנסה לאכול מעט מהמרק שלי, בזמן שבני משפחתי אוכלים מטעמים ואני רק עם העיניים , זה עובר מתי שהוא? אבל היהי שווה לעשות את זה.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    9 ימים אחרי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תמר נהנתי מהמפגש בוקר שלנו , תודה

חדווה
    02/11/2011

לך על האינפורמציה הרבה והשיתוף .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו