מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- אכילת יתר האם קרה למשהו תגובה כזאת?PAZIT03/11/2011
אתמול הייתי האירוע משפחתי ואכלתי קצת יותר מידי(7 ביסים בסה"כ ברגיל אני אוכלת 4 ביסים בכל ארוחה) אחרי 5 דקות התחילו לי כאבים יצא לי קצף מהפההלחץ דם שלי ירד , לא נשמתי ,ראיתי נקודות שחורות, ונהייה לי סחרחורורת וכמעט התעלפתי רק אחרי כמעט שעה חזרתי לעצמי ולא נגעתי בשום דבר שהיה על השולחן.
האם משהו נתקל בגובה כזאת כאשר הוא אכל יותר מידי?
קצף מהפה? מה זה כמו בסרטים שמהו מקבל אירוע ויוצא לו בלי שליטה, המשפחה שליטה חשבה לפנות אותי לבית חולים התגובה של אתמול של הגוף שלי לא היתה נורמאלית.
שולה האם לפי דעתך זה קשור בכלל לזה שאכלתי יותר מידי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמאל'ה איזה פחד
תמר נהריה03/11/2011נשמע מפחיד בטרוף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתופעה מוכרת - תגובה
שולה זק03/11/2011לתופע שאת מתארת קוראים "דאמפינג סינדרום" Gastric dumping syndrome
(תסמונת ההצפה)
אם תעייני בשאלות הנפוצות תמצאי שם התייחסות לנושא הן של הרופאים, של מקס ברנר ושל עופר.
בדרך כלל זה קורה אחרי אכילת מתוק, אבל גם אם אוכלים מהר והרבה. הגוף מקבל "מכה" וזו תגובתו.
עכשיו שאת יודעת.....וקורה שוב....חשוב להרגע ולא להכנס ללחץ ואז....חוזרים "לשגרה".* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)