אכילת יתר האם קרה למשהו תגובה כזאת?

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• אכילת יתר האם קרה למשהו תגובה כזאת?
    PAZIT
    03/11/2011

אתמול הייתי האירוע משפחתי ואכלתי קצת יותר מידי(7 ביסים בסה"כ ברגיל אני אוכלת 4 ביסים בכל ארוחה) אחרי 5 דקות התחילו לי כאבים יצא לי קצף מהפההלחץ דם שלי ירד , לא נשמתי ,ראיתי נקודות שחורות, ונהייה לי סחרחורורת וכמעט התעלפתי רק אחרי כמעט שעה חזרתי לעצמי ולא נגעתי בשום דבר שהיה על השולחן.

האם משהו נתקל בגובה כזאת כאשר הוא אכל יותר מידי?
    קצף מהפה? מה זה כמו בסרטים שמהו מקבל אירוע ויוצא לו בלי שליטה, המשפחה שליטה חשבה לפנות אותי לבית חולים התגובה של אתמול של הגוף שלי לא היתה נורמאלית.
    שולה האם לפי דעתך זה קשור בכלל לזה שאכלתי יותר מידי?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אמאל'ה איזה פחד

תמר נהריה
    03/11/2011

נשמע מפחיד בטרוף.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תופעה מוכרת - תגובה

שולה זק
    03/11/2011

לתופע שאת מתארת קוראים "דאמפינג סינדרום" Gastric dumping syndrome
    (תסמונת ההצפה)
    אם תעייני בשאלות הנפוצות תמצאי שם התייחסות לנושא הן של הרופאים, של מקס ברנר ושל עופר.
    בדרך כלל זה קורה אחרי אכילת מתוק, אבל גם אם אוכלים מהר והרבה. הגוף מקבל "מכה" וזו תגובתו.
    עכשיו שאת יודעת.....וקורה שוב....חשוב להרגע ולא להכנס ללחץ ואז....חוזרים "לשגרה".

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו