מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- ככל שזה מתקרב אני מפוחדת!ענת03/11/2011
אייפ.. נמאס לי לשמוע מהקרובים שלי סיפורים של ''את מכירה את הבן דוד של שרה,אז אישתו ,גיסתה, הסתבכה עם הניתוח'' ועוד מלא סיפורי אלף לילה ולילה כאלה מה אני עושה שיגעו אותי! אני מכירה הרבה , ואישית לא דרך הדודה או הגיסה,שעברו את הניתוח והכל בסדר איתם!! איך מפיגים את כל החששות האלה אני משאירה 2 ילדים קטנים בבית ורק על זה אני חושבת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ענת היקרה,
נילי03/11/2011אני גם לפני ניתוח, פחות מ-10 ימים. אותו מצב בדיוק. מכיון שאין לי הרבה משפחה וחברים, אז לא היה לי כל כך את מי לשתף, אבל....חוץ מבעלי אף אחד לא תומך במאת ולא מבין.
מה שרק לא שמאתי ממעטים שכן שיתפתי :
" לא רואים כל כך שאת בעודף משקל, נו אז תסגרי קצת את הפה, תעשי הליכות - מה הבעיה בכלל ? מה - צריך לעשות ניתוח ?!".
לאנשים שלא סובלים כמונו מהשמנת יתר אין שמץ של מושג מה אנו עוברים ומה עושים ולמה נופלים.
אנשים לא מבינים את המשמעות וסיבות ולא יודעים לתת תמיכה. רק חושבים שיודעים.
לא בגלל שהם רעים, אבל הם חושבים (כמו אמי למשל) שמבהרים לנו את המצב ועוזרים לקבל החלטות מתוך אהבה.
הבעיה היא שאנחנו "ילדים גדולים", והתייעצנו עם הרופאים, דיאטנים ואיפלו עם הפסיכולוגים, בכדי לקבל החלטה ! אני הייתי בהרצאה שניתנה ע"י רופא מנתח בכיר - מה אחוזים של סיבוכים, אז פחות מאחוז אחד ! נכון, מדובר בהרדמה, והכל עיניין אישי, ויש כל מיני סיבות ומקרים. אבל אחוז אנשים שאידבו את ריאה או רגליים בגלל סוכרת - אחוז זה הרבה יותר גבוה !
ענת היקרה, גם לי יש 2 ילדות בבית, גם אני מתה מפחד, אבל החלטתי שזה תבעי, מקובל ומתגברים על זה. אם לא לבד - אז רופאים ואחיות יעזרו לנו, ילדים יבואו לבית חולים, בעלים יהיו איתנו, אנשים במחלקה יתנו תמיכה אחד לשני, כאן בפורום נחזיק את עצמינו ונקבל חיזוק מחברי "שכבר מאחורי".....צריך הרבה כח! בהצלחה, מאמי !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה נשמות טובות!
ענת03/11/2011כמעט ואף אחד לא היה משותף בההחלטה רק אמא שלי אבא שלי ובעלי ,וקרה לנו מקרה מצער במשפחה , שלא קשור ככל לניתוחים, ועשו לי לינץ' באותו יום וכולם היו עליי ושיגעו אותי שאני לא אכפתית לעזוב את הילדים שלי לבד אם יקרה לי משהו ואני סתם מתעצלת לעשות דיאטה בקיצור הרסו לי את כל הביטחון שצברתי לקראת הניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהענת לא לפחד
תמר נהריה03/11/2011אני 11 יום אחרי הניתוח. מרגישה נהדר וגם אני שמעתי סיפורים מפה ועד ל.....
שיהיה בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלענת היקרה
אפרת עוזיאל04/11/2011היי אני אפרת בת 33 .
בדיוק שנה אחרה ניתוח שרוול
הייתי אומרת לך ללכת לניתוח מבלי לספר לאף אחד אבל היום זה כנראה מאוחר מידי.
אני הלכתי לניתוח מבלי שאנשים ידעו מלבד הקרובים ביותר שזה בעלי ההורים והאחים .
זה שאת מפחדת זה בסדר גמור זה אומר שאת אנושית.
אבל בתור אחת שעברה את זה אני יכולה להגיד לך שאין לך ממה לפחד
לי אישית לא היו כאבים מהניתוח אפילו לא לשניה אחת
מה שכן היה לי זה יום וחצי של בחילות וזהווווווו
זה מתנה הניתוח הזה אני קיבלתי חיים במתנה כאילו נולדתי מחדש .
במהלך השנה ירדתי 54 קג היי 121 והיום 67 קג .
אני נהנת ומאושרת מכל רגע ורגע נהנת להתלבש ללכת לאירועים מה שפעם היה בשבילי כמו סיוטטטטטטטטטטטט!
שיהייה לך המון המון בהצלחה אני מברכת אותך על ההחלטה שלקחת .
אם בא לך לדבר 054-9107552 .
הרבה אנשים פנו אלי ואמרו לי שאני ימשיך לעלות תמונות של לפני ואחרי כי זה ממריץ ונותן חשק .
אז הינה אני מעלה גם בשבילך
בהצלחה מתוקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי
אפרת עוזיאל04/11/2011
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה,זה ממש מעודד
ענת04/11/2011את נראית מדהים ואני מאמינה שאת מרגישה ככה , הפחד יעבור ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אפרת
מרי06/11/2011אפרת את נראית מדהים- כל הכבוד לך!
אפשר לשאול מי ניתח אותך ואיפה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאפרת !
מילי06/11/2011הייי אפרת , שלחתי לך הודעה בפייסבוק..... קיבלת אותה ?...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמילי
אפרת עוזיאל06/11/2011לא קיבלתי ממך שום הודעה איזה מוזר תשלחי שוב אני בטלפון 0549107552
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)