אחרי ניתוח טבעת חושבת על שרוול...

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• אחרי ניתוח טבעת חושבת על שרוול...
    יפיף
    05/11/2011

אני לא יודעת למי אני מפנה את ההודעה הזאת , אולי אני מפנה אותה לעצמי...
    לפני 6 שנים עברתי ניתוח טבעת, ירדתי 48 קילו, הייתי רזה(!) שיחקתי עם נפיחויות הטבעת כל הזמן, פעם יכולתי לאכול ומייד משמינה 2-3 קג ופעם חיה על יוגורט ומים ומייד מרזה...אחרי 4 שנים ו3 חודשים הזדהמה לי המערכת ובניתוח חירום שלפו לי את הפורט ואחרי 10 ימים את המערכת כולה שאז גילו שהזיהום לא היה רק בפורט אלא בכל המערכת.
    יצאתי מהניתוח עם מצוקה נשימתית , CT ועוד מלא בדיקות לתסחיף נשללו ואחרי 3 ימים בCT נוסף גילו שהמעי הדק הסתובב בניתוח סביב עצמו ויצר חסימה.
    נותחתי מייד ושחררו.
    השתקמתי מהניתוח תוך כדי שאני מגלה שנוצר לי בקע תבורי וגרוע יותר הדבקויות מעיים.
    שנתיים נלוו לחיי התקפי כאב בטן שאני לא מאחלת לאוייבי, התקפים שבאים כמו שהם הולכים לא ממש יודעים ממה . שוב רופאים ,בדיקות, ניסוי עם אוכל כזה ופעילות כזאת בינתיים משמינה ועולה חזרה 31 קג
    היום, שנתיים ומשהו אחרי ועדיין לא מצליחה להשלים עם העובדה שכבר "הייתי שם" (רזה כמו שרציתי) ושהכל נלקח ממני ביום אחד וסיבך לי את הבריאות.
    היום אני לא מצליחה לרזות, בכלל, הייתי אצל דיאטנית של קופח ביום חמישי האחרון שבמקום לשכנע אותי שניתוח זה לא פתרון זה קסם, ניסתה לשכנע אותי שאני מועמדת מצויינת לניתוח שרוול...וכך גם כירורג שד שבדק אותי שעל הדרך אמר לי שאני חייבת להתנתח ומייד כי אני לא הצליח לרזות ואני מסכנת את החיים שלי...
    היום אני מוצאת את עצמי משוטטת באינטרנט מחפשת מידע על השרוול...
    אני עוצמת עיניים ומריחה את הריח והקור של חדר הניתוח אך התמונה מתחלפת במראה שלי 30 קג פחות.
    אני קוראת על הניתוח ורואה שיש סיכונים , אבל הם כאילו עוברים לידי, כאילו לא כמעט מתתי על שולחן הניתוחים...
    1. אני באה לשאול עד כמה הניתוח הזה באמת יכול להתאים לי?
    2. האם העובדה שאני סובלת מהדבקויות (למרות שחודשיים כבר אין התקפים) מסכנת אותי יותר לעבור עוד ניתוח
    3. האם עם שבר תבורי אפשר בכלל לעבור את הניתוח
    4. איך החיים אחרי- קראתי את "עוברית" וזה נראה סבל מטורף, הרבה יותר ממה שהיה לי עם הטבעת
    5. מי מנתח מספר 1 בניתוח שרוול? ו2 ? ו3?
    6. אשמח לשמוע על תקופת ההחלמה כי אצלי בדרך כלל לוקח המון זמן להחלים
    7. האם נכנסים מהצלקות הקיימות או שיוצרים חדשות?
    8. אם יש מישהו שקורא וחווה את הניתוח בצורה לא טובה אשמח לשמוע

מחכה לשמוע
    יפיף

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קריטריונים וברור מעמיק... - תגובה

שולה זק
    05/11/2011

שלום לך,
    חברת איזה קופה את?
    מה סוג הביטוח שברשותך?
    אזור מגוריך?
    האם את עומדת בקריטריונים לניתוח - מה ה- BMI שלך?
    לאור מה שאת מספרת, עליך להגיע לכירורג בתחום ניתוחי קיצור קיבה, שמבצע את כל סוגי הניתוחים. לנגיע אליו עם מכתב מהרופא המטפל הכולל את ההסטוריה הרפואית שלך, בדיקות דם, שתן, צילום ושט/קיבה/תריסריון, אולטראסאונד בטן. לפי כל הנתונים ובהנחה שאת בקריטריונים מבחינת BMI - המנתח יוכל להמליץ ולהתאים לך את הניתוח על פי מצבך - שרוול או מעקף.
    כל המנתחים הם מנתחים בכירים ומומחים בתחום, המנתחים בבתי חולים ציבוריים והפרטיים במקביל.
    מה שחשוב - להפנים שינויי הרגלי אכילה ושינוי אורח חיים, דבר שלא עשית עם ניתוח הטבעת.
    מאחלת לך בריאות והצלחה בתהליך בהמשך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אף אחד לא הוריד לא - תגובה - תגובה

שולה זק
    06/11/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו