אחרי המון זמן שלא הייתי כאן...

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• אחרי המון זמן שלא הייתי כאן...
    תהל
    06/11/2011

שלום לכולם!
    השתרוולתי לפני כשנה וחצי, אני מודה שזו המתנה הכי גדולה שקיבלתי בחיי. השלתי כ-40 + ק"ג, ולמדתי להכיר עצמי ואהבותיי מחדש(שכן יש אהבות נוספות חוץ מאוכל ).
    כ-4 חודשים לאחר הניתוח הריתי. למרות זאת המשכתי להשיל ממשקלי עוד ועוד. הקושי העיקרי שלי החל לאחר הלידה, בזמן שהייתי בבית. עליתי המון המון במשקל, אני לא מצליחה להציב לעצמי גבולות. אני חוששת שמא הניתוח כבר לא תקף? זה מעסיק אותי המון. ההיגיון אומר לתקוף את המצב ולא לוותר, אך ברגע האמת אני נשברת ובקלות פותחת את המזווה ובודקת 'מה חדש בגזרה'? ומה שמתחדש זו ההתרחבות בגיזרה שלי. גזירה משמים? אני חושבת שבחירה. ודווקא בגלל זה קשה לי!
    הצילו תעזרו לי!!!!!!!!!!!
    תהל

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ברוכה השבה- תגובה

שולה זק
    06/11/2011

שמחתי לראותך כאן. חבל שלא נכנסת כבר ברעי המשבר הראשונים, יינו מחזקים אותך ומכוונים כיצד להתנהל.
    אני ממליצה לקבוע תור לאושרת הדיאטנית בזיו במהירות האפשרית. כמו כן לקבוע תור גם למנתחים, על מנת לוודא שכירורגית הכל בסדר.
    אני משוכנעת שבעזרתה של אושרת, תוכלי להכנס למשטר ושוב להתחיל לרדת ולשנות הרגלי אכילה.
    תהל אנחנו כאן נשמח לחזק אותך
    בהצלחה
    שבוע טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו