ביקורת שנה וחודשיים אצל דר מחג'נה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• ביקורת שנה וחודשיים אצל דר מחג'נה
    yarden
    07/11/2011

את דר מחג'נה ראיתי לפני ..7 חודשים בביקורת מתוך כמה..
    וביום חמישי באתי לביקורת.
    כשהמתנתי בחוץ ,היתה לי הזדמנות להביט על אנשים לפני ניתוח ,חלקם מהססים ועוד שנייה לפני שנכנסים מנסים למצוא עוד מילה עוד עיצה עוד המלצה,לדחוק שמועה זדונית ,,כל מיני סיפורים וכו'..ואני מחייכת מביטה ואומרת לעצמי ..היי את היית שם לפני שנה וחודשיים:)
    שאלה שנזרקה לאויר ,עניתי ומייד ..את אחרי ניתוח??כן אני כן..כמה..איך כואב..כמה ימים מי ניתח..חחחח.
    לאות תודה לד' מחאג'נה ,החלטתי שפרחים,שוקולדים ומיני בשמים לא בשבילי ..התודה שלי התייה תמונה שלי לפני ואחרי וכמה מילים קסומות לרופא שלי:)
    הוצאתי לחברים שחיכו בקבלה,היו לי שניות של היסוס אבל באותה נימה..אמרתי לעצמי היייייייי עשית את זה...
    חברים אנשים נשארו בהלם ,חלקם אמרו היית עוברת ברחוב .לא הייתי מזהה אותך:)
    התור שלי..הגיע
    הרבה ואוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו זו אני רוצה לשבח ,להודות לאדם מקסים ,רופא בחסד עליון שפשוט העניק לי בריאות וחיים טובים ומאושרים,אני רוצה להגיד לכם הניתוח משנה אותנו מקצה לקצה ,העניק לי נקודת פתיחה (43)לקראת שנים בריאות ורמת חיים ששווה להתעורר כל בוקר ולהודות לבורא עולם ששלח לי רופא מדהים ..
    התגובות מהסביבה הפירגון שעשיתי את המהלך מדרבנים אותי לא..לאכזב ולעמוד על המישמר..אין נוסחת פלא והכל תלוי רק בנו.אני בימים הקרובים מתנהלת סביב דיאטנית להמשך השנה השנייה ,אנחנו קיבלנו כלים ואסור לאבד אותם,גם כשניפול ויהיו זמנים כאלה נלמד כמו תינוק לקום לא לוותר ולמשיך ללכת..
    שולה יקירתי אין כמוך,תודה על הכל הימים הזמנים והחודשים הראשונים היו קצת קשים מילה טובה ממך ,פירגון ותיראי שהכל יהיה בסדר:)
    יישר כוח.
    דר' מחגנ'ה היקר ,מאשרת לך ברשותך לפרסם את התמונה שלי .
    תודה לכולם ונמצאת כאן לעזור בכל שאלה :)
    באהבה ירדן

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לירדן

גילה
    07/11/2011

מזדהה עם כל מילה שלך. היום לפני שנה התחלתי את התהליך, והייתי בביקור ראשון אצל ד"ר מחאג'נה.
    בסוף ינואר נותחתי, והיום 9 חודשים אחרי עם 43 ק"ג ירידה, עם בריאות, הרגשה טוב, נשואה+3 בוגרים ובכל זאת מתחילים איתי ברחוב (איזה כיף). נהנית מהלמידה מהחיים ומכל השפע שנותן לנו הניתוח הזה.
    ומכאן שולחת לכל מי שקורא בפורום ונמצא בשלבי שלפני, צאו לדרך.
    גם אני ישבתי וקראתי בשקיקה כל מילה שנרשמה, התייעצתי , שאלתי ונעזרתי בפורום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לירדן - תגובה

פרופ` אחמד מחג`נה
    09/11/2011

ירדן וגילה
    תודה רבה ותמשיכו ליהנות מהדרך שבחרתם.
    ירדן אם תוכלי להראות את התמונה בפורום אשמח וזה ישמח רבים
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו