מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- לשולהאך אפשר לשמור שהשרוול לא יגדל?PAZIT08/11/2011
אני כל הזמן עסוקה בכך במחשבות מה לא לעשות בשביל שהשרוול לא יגדל (אני לא שותה מוגז,לא אוכלת לחם,אוכלת מעט ירקות,יותר חלבונים )מה ניתן לעשות עוד , אני פוחדת שהמצב לא יחזור לקדמותו!!!!!!!
(חודש וחצי אחרי ניתוח)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחיות חיים נורמליים - תגובה
שולה זק08/11/2011לא לחשוב כל הזמן על אוכל ועל הקיבה
חוץ משני נושאים אלו יש אין ספור דברים לעשות, לחשוב ולנהוג.
זהו - עברת ניתוח - עברת שלב.
עכשיו את חיה בהתאם.
אוכלת מעט, לועסת היטב, שותה בין לבין . אני רוצה לקוות שאת גם במעקב דיאטנית ומשלבת פעילות גופנית.
כל המכלול הזה ביחד יתן לך את השלווה הנפשית והדרך להצלחה בהמשך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי בובה
אפרת עוזיאל09/11/2011תפסיקי כבר לדאוג כל הזמן שהשרוול יגדל ותחזרי להיות אדם שפוי ומיד .
השרוול בסדר גמור .....
הינה אני כבר שנה אחרי ותאמיני לי שאני והשרוול חברים טובים חחחחחחחחח
תמונה חדשה מאירוע אתמול וכמובן שוב פעם עם שחור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה55555 טפו טפו טפו את מהממת !
חדווה09/11/2011בלי עין הרע ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחדווה
אפרת עוזיאל09/11/2011תודה רבה רבה מותק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמהממת
תמר נהריה10/11/2011לא להאמין. רוצים לראות אותך ככה גם עוד 3 שנים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלתמר
אפרת עוזיאל10/11/2011אני מאוד מקווה שככה אני יראה גם בעוד 10 שנים חחחחחחח ותודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה כיף
ימית10/11/2011היי אפרת אני מסתכלת על התמונות שלך ועוקבת אחרי הפורום אני בתהליך של ניתוח כבר 5 חודשים שבוע הבא אני בטרום ניתוח ומקווה לקבל תאריך במהרה אני יעשה בעזרת השם את הניתוח אצל ד"ר מינץ בשרון והתמונות שלך והפורום בכלל נותן הרבה כוח לתהליך את נראית נפלא ומקווה שבקרוב הרחוק יכול להשוויץ בירידה כזו משמעותית וכיפית תמשיכי כיף להסתכל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ימית
אפרת עוזיאל10/11/2011את חברה של מעיין נכון?
תודה על המחמאות ואני בטוחה שגם את תיראי ככה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא....
ימית10/11/2011לא נראה לי את מתבלבלת, אני מחיפה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלימית
אפרת עוזיאל10/11/2011כן קלטתי שטעיתי חחחחחחחחח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)