מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- משורוולת טרייהג'קי10/11/2011
הי חברים,
עברתי את הניתוח ביום ראשון האחרון ואני חייבת להודות שהיומיים הראשונים היו לי ממש קשים למרות כל המחקר שעשיתי וההכנה הנפשית,אבל דר' אבנת בסורוקה היה מעולה וכנ"ל הרופאים והאחיות מכירורגית ב' בסורוקה. אתמול שוחררתי הביתה, ממש מאושרת להיות אחרי אבל עדיין חסרה לי קצת הכוונה. אני ממש מתקשה לשתות יותר מ 5 כפיות של נוזלים, זה מכאיב לי בחזה, ומרגיש לי מוזר בבטן, אני עם צרבות כבר יומיים וזה נרגע רק בהליכה... זה בסדר? ככה זה אמור להיות? השיחה עם הדיאטנית הבריאטרית לא היתה ממש מועילה, היא פשוט הקראיה מהדף שחילקו לי לפני הניתוח... היום אני אמורה לנסות לאכול אשל/ גיל וכד' וזה ממש מפחיד אותי... זה נורמאלי שמיום שבת אני בלי אוכל ולא רעבה???
יש עצות איך לעבור את הימים הראשונים? הראש שלי רק חושב על איך אני אשתה וכמה ומה אני יכולה עוד לנסות???? וזה קצת מתסכל המחשבה כל היום על אוכל ושתיה!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הייי ג'קי
אולגה10/11/2011קודם כל- בהצלחה!!!!!!!!!!
אני מבינה אותך לגמרי... גם לי היה מאוד קשה בהתחלה, וההורים שלי היו עומדים על משמר שאני אשתה מים כל היום! נכון בהתחלה זה כואב בחזה כאילו זה נתקע כזה אבל זה בסדר.. תשתי לאט, ממש לאט! אבל תשתי כי אני כמעט התעלפתי אחרי כמה ימים כי לא שתיתי כמו שצריך! תגווני... תנסי מים בטעמים, תה קר.. אני אישית כשראיתי שבהתחלה קצת קשה לי עם המים אז ניסיתי ארטיק שהוא שווה כוס מים.. בלי לחץ, את תראי שככל שהימים יעברו, המים יזרמו יותר טוב.. בהתחלה זה קשה-אין ספק!
לגבי האוכל.. את לא חייבת ממש לאכול.. תני לקים כאלה מהכפית ותראי איך זה זורם לך...
וזה בסדר גמור שאת על מים מיום שבת...
במהלך החודש האחרון היה לי שבוע שלם שהייתי רק על נוזלים! בתקופה הזו הגוף יכול לחיות רק על מים, לכן זה מאוד חשוב לשתות מלא מלא מים <לא בכוח ולאט..>
בקיצור השבועות הראשונים יהיו לך מין גילוי עצמי כזה של מה את אוהבת ואיזה מים את אוהבת וכו'.... אני אישית עד היום לא נוגעת בקפה,ועוד מלא דברים שהייתי מכורה אלייהם!
תצליחי ותשתמשי בפורום הזה לכל שאלה, יש פה אנשים מדהימים שעזרו לי בהרבה רגעים קשים..
לא לשכוח- מיםםםםםםםםםם ולאט אבל לאטטטטט אבל כל היוםםםםםם :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשורוולת טרייה - תגובה
שולה זק10/11/2011דלום לג'קי
ברוכה הבאה
לגבי הצרבות כדאי לקחת לוסק
לגבי השתיה....לשתות לאט לגימות קטנות. הכל עוד בצקתי ונפוח. תוך ימים ספורים תרגישי הגלה ודינוי רב.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחביבתי גם אני נותחתי אצל אובנת בסור
ליאתול10/11/2011אז ככה אני הרגשתי בדיוק כמוך , כל מילה שלך מזכירה לי בדיוק את מה שעברתי בעצמי....
אני 10 חודשים אחרי שרוול - המלצות שלי לגבייך הם כך - דבר ראשון לכי לדיאטנית של בית החולים קוראים לה אלין ישראל והיא מקסימה ומשתדלת כמה שיותר לעזור, עד היום אני ניגשת אליה אחת לחודשיים שלושה!! יש לה המון מה לעזור.
בבית החולים סורוקה לא מבקשים לעקוב אחריך ואחרי ההתקדמות שלך לאחר הניתוח לכן כדאי מאוד או להתעקש ולבוא בכל זאת לבית החולים - או ללכת במקביל לדיאטית של בית החולים לדיאטנית של קופ"ח פשוט שיהיה מעקב צמוד + עזרה בבעיות.
לי עזר מאוד הפורום הזה שיש בו עשרות אנשים מדהימים שתמיד מוכנים לעזור ובראשם - שולה,הרופאים והילה כמובן!!!
מקווה שעזרתי ... באהבה ממני ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)