מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שאלה להילה כהןנילי10/11/2011
הילה שלום, שבוע הבא יש לי ניתוח שרוול, אבל לפניו יש יום אשפוז. התקשרו אלי מהדסה ואמרו שאני צריכה לבוא לאישפוז יום בצום, מותר רק לשתות עד 12 בלילה (לילה לפני הניתוח). מצד השני, בדקתי באינטרנת, בדפי הסבר של הדסה כתוב : יום לפני ניתוח מותר לשתות ולאכול מזון דלת-תאי (?) או חד-תאי (?) מה שהוא כזה.
אודה לך מאוד באם תכווני אותי - מה מותר לאכול ביום שלפני ניתוח, ומתי להתחיל צום ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם למי שיודע
נילי10/11/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביום שלפני הניתוח-נוזלים למיניהם
מקס ברנר10/11/2011כולל גם קרטיבים וג'לי.בחצות הפסיקי לשתות-אם הניתוח בבוקר.האוכל המדובר דל תאית (צלולוזה )ולא דל תאי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר מרק ירקות או צח?
נילי10/11/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר מרק צח-בלי מוצקים
מקס ברנר11/11/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לך בוקר טוב מיוחד - תגובה
שולה זק11/11/2011איזה בוקר נםלא לנו....כל הטייקונים התעוטררו בפורום :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולינקה-מניח שהתכוונת לדינוזאורים !
מקס ברנר11/11/2011טייקונים איני זוכר ממפגשי הפורום,ובעידן זה של צדק חברתי ו-"הכה בטייקונים והצל את המולדת "את עלולה להבאיש את ריחם של הוותיקים אצל השמנים שזה מקרוב באו.
ובהזדמנות זו אציע שוב להקים כאן מדור ל-"מדוכאים עלי אדמות"-אלה שיורדים לאט או בקושי,או תקועים חודשיים בטווח של 200 גרם-אולי 300.לא כולנו קונים את הבגדים שלנו בפוקס קיד !דיברתי בזמן האחרון עם חלק מאלה שהפסיקו לכתוב,והם בדיוק במצב הזה !
הייתי השבוע אצל הדיאטנית ב"מלב"י ",והיא אמרה שרוב הפציינטים בוותק שלי לא הורידו עדיין אפילו חצי מעודף המשקל.במקרה שלי הורדתי בערך 34.5 קילו (שהם 47% מעודף המשקל ) ועם 114 קילו אני עוד די מרוחק מלקנות ב-"חנות של רגילים".תנו כבוד-או לפחות השאירו מקום-גם לאלה שהם לא אלופי הרזיה,לא "דוגמנים" ולא "חתיכים" או שאר ביטויים שצצים כאן.
אנחנו הרי נפגשנו בנצרת לפני כחודש -שולה ואנוכי.ראית שהשיפור עצום בהשוואה ללפני שנה,ועדיין אני מטלטל כרס לא קטנה ומאד סמכותית.מקווה בתום החורף לשקול פחות מ-110.אולי בקיץ הבא לדגדג את המאה,ואף על פי שיתמהמה בוא יבוא !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתכוונתי להכי הכי שיש - תגובה
שולה זק11/11/2011לאט לאט מבינים כולם שאחן נוסחה קבועה ואחידה לכולם. מה שכן כולם יורדים, אבל כל אחד בקצב שלו וגם כל אחד עובר שינוי זה או אחר במבנה הגוף. (גם לא משהו אחיד).
מקסי עוד מעט ה- 2.1.12.....יבה למסיבה!!!!! תתחיל לתת הדעת בעניין
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעומדת לעבור נתוח שרול 12 20
רמונד11/11/2011בבית חולים קפלן מתרגשת ודואגת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעומדת לעבור נתוח שרול 12 20 - תגובה
שולה זק11/11/2011מתרגשת זה בסדר. אבל למה דואגת???? חשבי על היום שאחרי, על החיים הבריאים והאיכותיים לקראתם את הולכת.
אנחנו כאן לכל חיזוקית שתזדקקי
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)