טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
חברים יקרים:- לפני שלושה חודשים בערך הייתי אצל כירורג,נתן לי לעשות סדרת בדיקות ,עשיתי כל מה שביקש נשאר לי צילום חזה+א.ק.ג . ולא יודעת משום מה אני לא מעזה להמשיך ,מאוד מפחדת אין לי את האומץ,מה דעתכם ,צריכה את העידוד שלכם
ליצירת קשר עם מנהל הפורום: ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אומץ אין באמתחתינו, אך שפע של מידע למה כן להמשיך בדרך שהתחלת יש לנו. את מוזמנת לקרוא את דבר הכותבים ביום יום וכן לעבור על כל השאלות הנפוצות והתשובות שם. מעבר לכך את יכולה לצלצל אלי בכל עת ואשמח להיות לעזר. שבת שלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר