מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
תודה לך נילי
ירוקה13/11/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פעילות גופנית לאחר ניתוחירוקה13/11/2011
ועוד שאלה,
כמה זמן לאחר ניתוח ניתן לשוב לפעילות גופנית, לשחיה.
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פעילות גופנית לאחר ניתוח - תגובה
שולה זק13/11/2011לאחר החלמת התפרים על מנת למנוע זיהום - ממליצה לא לפני 4 שבועות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחזרה לעבודה לאחר ניתוח
ירוקה13/11/2011שולה תודה על תגובתך המהירה.
ולגבי חזרה לשגרה/לעבודה לאחר ניתוח שרוול
במידה והכל תקין תוך כמה זמן בד"כ ניתן לחזור לעבוד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפעילות גופנית אחרי ניתוח
נילי13/11/2011בוקר טוב ירוקה. אני בררתי את הנושא לעומק, התייעצתי עם מאמנת אישית. תשבובה שקבלתי כזאת :
1. בשלב הראשון יש לחזק את העצמות. אפשר להתחיל מהליכה מתונה בקצב נמוך, 20 דקות ביום ולהוסיף זמן לפי היכולת אישית.
2. בשלב השני, כעבור חודש, אפשר להתחיל לעבוד על חיזוק שרירים : לרגליים ובטן מומלץ לקנות מכשיר ביתי "אופני ישיבה", לידיים - משקולות של 0.5 ק"ג עד 1 ק"ג ולהתאמן בבית. את התרגילים אפשר למצוא באינטרנט.
3. רק כעבור חודשיים-שלוש אפשר להתחיל להתאמן בקבוצה, מומלץ "עיצוב גוף" ושיטת פילאטיס.
4. רק אחרי ירידה משמעותית במשקל (כשמשילים את הרוב המשקל עודף) ניתן להתאמן בקצב גבוה, למשל ארובי (למי שרוצה).
אלו תשובות קבלתי מאשת מקצוע בתור חברה. מקווה מאוד שעזרתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפעילות גופנית לאחר ניתוח
ירוקה13/11/2011תודה רבה לך על הפירוט.את יודעת משהו לגבי שחיה?מתי ניתן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחיה
נילי13/11/2011כן, שמעתי כי מותר לשחות בבריכה ואפילו מומלץ, אבל רק לאחר ריפוי מלא של הפצעים.
אני לא כתבתי על שחיה בפוסט קודם כי לא כל אחד יודע לשחות וגם חורף עכשיו.
אני אישית לא ממהרת להכנס לבריכה כי אני פוחדת מזיהומים (גם במים וגם במקלחות). לאחר נהיתוח גוף חלש מאוד ורגיש לדברים כאלה.
מאחר והמשקל יורד גם על חשבון שומן וגם על חשבון שרירים, שימי דגש על חלבון (אחרי ניתוח עוד יותר). חלבון עוזר בריפוי פצעים ותורם לשרירים (הבנתי שאת צמחונית, אז לדעתי מצבך חייב טיפול צמוד של דיאטנית).
אני מאחלת לך הצלחה רבה והחלמה מהירה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)