מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- לנילי - התגובה לא היתה בקורת עליך!PAZIT13/11/2011
נשמה , לא הבנת את מה שרשמתי לא התכוונתי שאת לא צודקת, ממש לא,
התכוונתי לכך שיש הרבה דעות של אנשי מקצוע וכל אחד אמר משהו אחר אין התאמה ביניהם וחבל שכך עובדה תראי איך לשנינו נתנו חוות דעת שונות. באסה,
למי מקשיבים?
ואיזה עצה מאמצים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכל בסדר,
נילי13/11/2011פזיתוש, אבנתי אותך הכון, אני כבר 3 חודשים חושבת רק על "מה יהיה אחרי". שני דברים שהכי הטרידו אותי, זה ספורט (פעילות נכונה) ומצב של העור אחרי ירידה במשקל.
כולנו שונים, ברור שמי שהוא שקל 100 ק"ג לפני ניתוח שונה ממי שהוא שקל 140 ק"ג. חשוב גם מצב הבריאות, ניסיון קודם בספורט ואלף דברים אחרים.
קחי לדוגמה את אפרת - היא התחילה להתאמן מהר מעוד והגיע לתוצאות מדהימות !
אני חולמת לחזור לקושר וללא כאבי גב וברכיים ! לא רוצה "כנפיים" במקום כתפיים ולא רוצה "סינר" במקום בטן. תודה לה', אין לי לחץ הדם גבוה, אז אני במחשבות שלי כבר "בלונדינית מהפוסטר" חחחחח......
בקיצור, כל אחד בקצב שלו, הכל בא מהראש. יבוא גם אליך.
אולי תתחילי מיוגה או תאי-צ'י ? אולי תעשי בדיקות ותדאלי שוב את רופא המשפחה ?
אני בטוחה באם תרצי - פעילות תגרום לך לשיפורים גם במצב הרוח וגם לשיפור בהרגשה כללית.
ניתוח שלי ב-16/11, אז עוד אבוא לכאן לבכות :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)