מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- אויי ואבוי לייי...חלי14/11/2011
שולללה, מה קורה אישה יקרה??
אני כבר שבוע + חושבת לעצמי כל מיני מחשבות והחלטתי שרק עם הצוות פה אני מתייעצת..
כידוע לך לפני שנה וחצי עברתי שרוול, בהתחלה ירדתי ממש יפה (35 קילו)
היה סבבה וזה...
אבל השבוע נשקלתי... בוםםםםםםםםםםםםםםםם!!
שוב 3 ספרות!! עליתי איזה 10 קילו לדעתי..
החלטתי שאני רוצה לעשות ניתוח מעקף..
(עשיתי טבעת, שרוול.. והבא בתור : ) )
עכשיו לשאלותיי...
1. הניתוח מומלץ??
2.יש בו סיבוכים קשים?? (יותר מאלה של השרוול והטבעת?)
3.זה כמו הניתוחים הקודמים 4 תפרים או שמחייב פתיחת בטן??
4.אני אוכלת רגייייל !!
ועם כל ההקאות שלי (הקאות יזומות לאחר אכילה) לא יורדת במשקל, ורק עולה!!
עיזרייייייייייייייייייייייי לייי בבקשה!!!!!!!!!!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עד ששולה תענה
נילי14/11/2011בוקר טוב, חלי. לא יכולתי להשאר עדישה לפוסט שלך.
אני לפני הניתוח (יומיים) וגרה באזור ירושלים. לפני קביעת תור לניתוח התבקשתי לבוא להרצאה בנושא קיצור קיבה ולדבר עם הדיאטנית (הילה כהן). אז הבנתי והפנמתי כזה דבר : אחרי שנה ראשונה של "אפוריה" וירידה דרסטית במשקל, במהלך שנה השניה, שליש ממה שירד יכול לחזור חזרה, וזה נורמלי וטבעי. קיבה "החתוכה", כמו כל אבר אחר בגוף, טיפה מתרחבת עם הזמן. אז עליה במשקל שלך - טבעית (עפ"י מה שלמדתי). חלי, האם את במעקב של דיאטנית בריאטרית ?
אני מאחלת לך ישר כח ובריאות, בהצלחה,
נילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשנה וחודשיים אחרי
yarden14/11/2011ואין מה לעשות חייבים מעקב של דיאטנית או כל מסגרת שתקבע אותנו אחרת ..שלא נתפלא.בקיצור להשתדל להשקל בתדירות גבוהה להיות כל הזמן בבקרה על האוכל וההתנהלות.אני אישית הרגשתי שאני הולכת לאיבוד..אז הלכתי לדיאטנית של הקופה..עד שיעבור זעם..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי חלי
ליאור14/11/2011קודם כל - זו חלי מעפולה ? נדמה לי שאני זוכר את ההתכתבויות פה מלפני שנה וחצי ...
אני קצת יותר משנתיים אחרי הניתוח , גם אני אחרי עליה במשקל ומבין טוב מאוד את ההרגשה והמחשבות שרצות לך .
לדעתי , לחשוב כבר עכשיו על ניתוח נוסף ( שלישי במקרה שלך ) זו איזו שהיא הרמת ידיים מוקדם מידי - יכול להיות שזה יעזור , אבל יכול מאוד להיות שלא ( כמו 2 הניתוחים הקודמים ) .
את צריכה קודם לבדוק טוב ( ואולי בעזרת ליוי \ טיפול מתאים ) איפה הבעיה ולנסות לטפל בה בעצמך לפני שעולה שוב על שולחן ניתוחים ...
אם את רוצה לפרט פה או במייל , את מוזמנת ...
בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתה מפחד מהשלב הזה...
יושי19/11/2011אז באמת מה עושים כדי למנוע?? איך לא מגיעים לזה?
אני חצי שנה אחרי עם ירידה של 37- מאושרת עד הגג אבל מפחדת מהשלב של העליה אם בכלל... ואיך לעזזל שומרים על הקיים??? הקיבה גדלה, הכמויות הרבנ יותר גדולות... כל יום גדל עוד ועוד... מ-פ-ח-י-ד!!!
לא רוצה להגיע לשם שוב...
אז מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפחד לא פותר כלום - תגובה
שולה זק19/11/2011צריך במהלך השנתיים הראשונות לעבד קשה. להפנים את השינוי. להיות במעקב של דיאטנית ושל המנתח. לשלב פעיות כופנית אופן סדיר וכמובן לשנות חשיבה והרגלי אכילה. לא עוד האוכל במרכז החיים.
מי שמתקשה להתמודד לבד, מומלץ להירשם לקבוצת תמיכה.
אני כבר מעל 10 שנים מנותחת, עם ירידה של 70 קילו ולא פוחדת....אבל מתמודדת יום יום כל כל אדם שרוצה לשמור על בריאותו וגיזרתו.
שבוע טוב והצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיושי
yarden19/11/2011חצי שנה ,שנה ,שנתיים וגם 10 שנים כמו שולה :)
זאת מלחמה קשה .
הייתי השבוע אצל עובדת סוציאלית שמלווה את המנוחים באסותא חיפה ,ענת מנקס,ובאתי בפחד ובהלה כשקראתי שאנשים אחרי שנה העלו והעלו עם ריבית.
ו..באתי ישבתי ואמרתי אני ..מ פ ח ד ת.
והיא הביטה לתוך עיניי ואמרה ..מצויין,זה בגלל שאת מודעת ועכשיו כדי להמשיך יש כללים שהם בל יעבור להתמיד לאכול כל 3 שעות ,ועוד עצות וטיפים וקצת לנבור באדם השמן שהשארתי בעבר..
כמובן כבר כשהרגשתי את הפחד ,התקשרתי אחרי חצי שנה של נחת שהכל בסדר וממש לא הכל בסדר ,כי היו לי חסרים בויטמינים וכל מיני דברים שלא יחסתי חשיבות אבל שום דבר לא מאוחר ,קבעתי תור לדיאטנית נכנסתי לתלם ..יום שני אני שוב בביקורת אצל דיאטנית ,אין מה לעשות,צריך לקחת את הפחד ולנתב אותו למקום טוב ,כי זה רק מראה שאנחנו לא שאננים.
שבוע טוב לכולם:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)