מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- תאריך לניתוחליטל15/11/2011
טוב קיבלתי תאריך לניתוח ליום ראשון הקרוב ואני קצת מפחדת.. יש למישהו טיפים בשבילי?
והרופא המנתח אמר לי שאני לא צריכה לעשות דיאטת חלבונים לפני הניתוח.. זה בסדר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מישהו??
ליטל16/11/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמעי בקול הרופא ותגידי תודה
רותי16/11/2011שאינך נדרשת לתקופה ארוכה יותר של דיאטת החלבונים....
והעיקר- תחשבי על השיפור ועל כל מה שתרוויחי מהתהליך
ובשיר קצבי תגיעי להרדמה _
תתעוררי וכבר תהיי אחרי.
בנצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבהה
ליטל16/11/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ליטל מי המנתח? ואיפה את מתנתחת?
חדווה16/11/2011והפחד הוא טיבעי גם אני באותו מקום של חששות מנסה להתגבר לפי מה שאני שומעת ממנותחים השד לא כל כך נורא ואנו מעצימים אותו יותר ממה שצריך. שיהיה לך בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
ליטל17/11/2011המנתח שלי הוא ד"ר בשארה באסותא חיפה
תודה על ההרגעה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליטלו'ש
yarden17/11/2011יקירתי ,את יודעת כמה היו רוצים להיות במקומך ביום ראשון,יש אנשים שמחכים חודשים..
דבר ראשון זה טבעי לחשוש לפני ניתוח ,זה ניתוח במונחים הרגילים שלנו שחדש לנו ורק מחשבות על הבטן הקיבה,חותכים,מה יהיה..
לחשוש,כולנו חששנו,אבל תצאי מנקודת הנחה מה המחיר ,האם להשאר שמן או ללכת לכיוון של בריא ,רזה מאושר ועוד הרבה דברים שהופכים אותנו לאנשים חדשים לחלק המעבר הזה ,זה לידה מחדש לחלק יום הולדת שני..
טיפים? תכנסי בהרגשה טובה,יש לך מנתח מעולה ,תחשבי רק על דברים טובים,תכנסי לפורום תעברי על תמונות של חברים ,תקראי קצת תגובות ,תתעודדי ותשמחי שהכל הולך להיות אחרת,החיים שלך הולכים לעבור מהפך..חחח
אנחנו כאן מחזיקים לך אצבעות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
ליטל17/11/2011זה באמת נחמד ומרגיע לשמוע.. כמובן שעם כל החששות אני מאד שמחה שזה קורה כבר בעוד שלושה ימים ושכל התהליך הזה לא לקח לי הרבה זמן בכלל.
אז שוב המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)