היי חייבת עצה ועזרה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• היי חייבת עצה ועזרה
    תמר נהריה
    15/11/2011

יש לי בעיה רצינית של עצירות . ניסיתי הכול עגבניה, שמן זית, שזיפים, חלב, ומה לא . שום דבר לא זז, אני מעדיפה משהו טבעי, ולא תרופות. אני מרגישה ממש נפוחה . וגם לא יורדת במשקל. אז אם יש למישהו עצה אני ישמח. שכחתי לכתוב שאני אחרי שרוול, 3 שבועות.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי חייבת עצה ועזרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אל תזניחי לכי לרופא

לימור
    15/11/2011

שלום חמודה
    לפי התשובות של שולה בעבר היא המליצה על אגיולקס
    אני משתמשת בו
    וברוך השם זה עוזר

בכל מקרה תתיעצי עם רופא משפחה
    ואל תזניחי את הנושא

כל הישועות
    לימור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עצירות

זיו
    16/11/2011

השתמשי בפרילקס נוזלי שהומלץ על ידי הרוקחת. זה מוצר טבעי, אמנם קצת מר אבל צריך למהול אותו בחצי כוס מים אז אני השתמשתי בכוס תה או מים בטעם. זה היה לא נורא והציל אותי ממש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי חייבת עצה ועזרה - תגובה

הילה כהן
    16/11/2011

הי
    עצירות היא תופעה נפוצה בשלב זה ואכן הפתרון הראשוני יהיה ריבוי שתיה (מים) , מיץ שזיפים ,אקטיביה והוספת שומנים לתפריט .
    אם המצב מורכב יותר כפי שאת מתארת אין מנוס משימוש בתרופות /חוקנים שאינם על בסיס סיבים . בשלב זה מותר : שמן פראפין או אבילאק (לקטולוז) . אני מציעה שתגשי בהקדם לרופא המשפחה לקבל מרשם לאחד מהם
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו