מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- אחרי שרווללימי18/11/2011
נותחתי ב14/11 אצל דר' מחאג'נה המקסים בבית חולים רמב"ם.עברתי שרוול קיבה.
כששוחררתי הביתה(הניתוח היה ביום שני וביום רביעי כבר הייתי בבית)התחילו לי התקפי שיעול עם ליחה(במיוחד בלילה), האם זו תופעת לוואי של הניתוח או שפשוט התקררתי? ומה אני יכולה לקחת כדי "להעלים את זה" או שאני צריכה לתת לזה לעבור לבד?אשמח לתשובה ממי שחווה את זה או שיודע. תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי שרוול - תגובה
שולה זק18/11/2011רוכה הבאה,
לא ציינת אם את מעשנת או לא.השיעול.השיעול הוא בגלל ההרדמה ויעבור. מאידך יתכן וגם התקררת . אשר לקחת סוכריות מציצה סטרפסילס להקלה.
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי שרוול
לימי18/11/2011אני לא מעשנת.תודה על התשובה המהירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי שרוול - תגובה
שולה זק18/11/2011אני מבינה שהשיעול לא נעים. יעבור תוך כמה ימים. זה מספיחי ההרדמה. בלילה תשתדלי לשכח קצת גבוה יותר. ותנסי סוכריות מציצה ש סטרפסילס - להזיק לא יזיק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי שרוול - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה18/11/2011לימי שלום,
לאחר ניתוח בהרדמה מלאה יכולה להיות תופעה שכיחה של תמט אלויאולרי בבסיסי הריאות. שהחולה מרגיש יותר טוב ומתחיל לנשום עמוק יותר האלויאולות נפתחות דבר שיכול לגרום להופעה זמנית וחולפת של ליחה ושיעול.
אופציה שניה התקררות.
באם התופעה תמשך תגשי לרופא משפחה להאזין לריאות.
שיהיה בהצלחהו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוכר
yarden19/11/2011תופעה של הגוף אחרי ההרדמה ,גזים שמתנדפים מהגוף
להכות על הגב העליון כתפיים ..ממש טפיחות חזקות כדי לשחרר .
יש תירגול שצריך לעשות אחרי ההרדמה כדי להקל,לא קיבלת מכשיר נשיפה בבית החולים..עברתי באסותא בזמנו וקיבלתי מכשיר מפלסטיק עם כדורים לנשוף בלחץ..
אבל הכי טוב טפיחות יש חזקות .האחיות עשו לי וזה עזר לי המון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)