עצירות

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• עצירות
    big
    19/11/2011

אני לאחר כ שבועיים וחצי לאחר ניתוח שרוול , וסובל מעצירויות חזקות .
    שאלתי אם אני לוחץ חזק , זה יכול לגרום לנזק לניתוח ? אני מבין שאני לא אוכל הרבה
    לכן גם לא צריך לשרותים כמו פעם , אבל ההפרש בין הפעמים שאני נזקק הוא יומים במקרה הטוב וגם אז זה עינוי , מה צריך לעשות ואם זה נורמאלי.?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עצירות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובתה של הילה לתמר בושא - תגובה

שולה זק
    19/11/2011

הי
    עצירות היא תופעה נפוצה בשלב זה ואכן הפתרון הראשוני יהיה ריבוי שתיה (מים) , מיץ שזיפים ,אקטיביה והוספת שומנים לתפריט .
    אם המצב מורכב יותר כפי שאת מתארת אין מנוס משימוש בתרופות /חוקנים שאינם על בסיס סיבים . בשלב זה מותר : שמן פראפין או אבילאק (לקטולוז) . אני מציעה שתגשי בהקדם לרופא המשפחה לקבל מרשם לאחד מהם
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לעצירות

yarden
    19/11/2011

מנסיון שמן פראפין עזר ל4 חודשים לאחר הניתוח ,לא מומלץ להתאמץ (בסוף יצאו טחורים).שתיתי בזמנו כי כמה אפשר לשתות מים ,קניתי גרבר מיץ תפוחים ומהלתי במים ,עושים ניסויי ואם עוזר ממשיכים חח ..עצירות ליומיים לא נורא ,פשוט גם אוכלים מעט . כל גוף מגיב אחרת ,אצלי בדייסות עברתי לשיבולת שועל עם חלב עיזים (לצערי גילו לאחר 4 חודשים של עינוי שיש לי רגישות לחלב פרה)ולפעמים גם שנה אחרי ,יש עצירות לשבוע ימים במעברים מסוגי אוכל .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו