מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שרוול חדשנילי19/11/2011
שבוע טוב לכולם, הערב אני השתחררתי מבית חולים, נותחתי ביום רביעי. הניתוח עצמו היה במשך שעתיים.
רוצה לומר לכולם שלפני : אין מה להפסיד, לכו ותעשו.
יום שאחרי הניתוח - כן קצת כואב, אבל נותנים מיכשור להפחתת הכאבים, תרופות לבחירה - כל הזמן. יש יותר חזקות, יש פחות, כל אחד מגיב אחרת, וכולם מקבלים טיפול כמו שצריך. אני קבלתי שמכה שחוממה מראש ישר לחדר ניתוח (כי היה לי קר). אנשי הצוות הרפואית באים כל הזמן לבדוק - האם כואב וכמה כואב. אז אין מה לפחד. היום באמת יודעים לטפל טוב בכאב.
ביום שני הרגשתי יותר טוב, קמתי, התקלחתי, עשו לי צילום בליעה, קבלתי אישור להתחיל לשתות.
מים וג'לי לא הולכים לי טוב, אני שותה תה קצת חמים עם טיפת דבש - הולך מצויין. מרק צח - הולך מצויין. מיץ תפוחים מדולל במים - עם לא קר, אז גם הולך.
בקיצור - מסתדרים. להשוואה : ניתוח קיסרי יותר כואב (באזור החתך), בניתוח לפרוסקופי - פחות (ובהרבה).
אני רוצה לומר שחלק הגדול מאתנו לא מעודכן על מצב הבריאות האמיתי : לפני 3 חודשים הסוכר שלי היה בסדר, ביום לפני אישפוז - גליתי שיש לי התחלה של סכרת.....ולא הרגשתי כלום, אפילו היתי בדיאטה (אכילה דיאט כל 3 שעות).
אז תחשבו טוב-טוב על הכל ותעשו את הבחירה הנכונה. בהצלחה לכולם !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברוכה הבאה - תגובה
שולה זק19/11/2011שלום נילי היקרה
ברוך שובך אלינו אני שמחה שאת מרגישה טוב וכבר אחרי.
אנחנו כאן ונשמח לשמוע על התקדמותך
שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה, אין כמוך
נילי19/11/2011תודה רבה על מילים חמות ! הפורום שלנו עזר לי והרבה ! מקבלים כאן תמיכה ועידוד שאין במקום אחר. אשתדל לעדכן אותך ואת החברים שלנו על מה "מה שעובר עלי" ולחלוק בנסיון. שבוע מצויין !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)