שאלה לדר',שולה ..בקשר לארקוקסיה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• שאלה לדר',שולה ..בקשר לארקוקסיה
    yarden
    21/11/2011

הייתי השבוע אצל כירורג והוחלט לחבל את התרופה הזאת לדלקת.לאחר הכדור הראשון אחרי יום הרגשתי מחושים לא נעימים בקיבה בצד ימין למעלה..למרות שהרופא אמר לי שאין בעיה אחרי הניתוח ,נראה לי שהתרופה לא טובה בשבילי.חשבתי אוליי מאוכל חדש (מרק ירקות,בצל ,גזר,עגבניה במינון נמוךתפוחי אדמה,אפונה וספגטי כדי שיהיה סמיך ולא נוזלי ).
    חשבתי לנסות עוד יום ולראות אם יש שינוי,או שמיותר ולקחת לוסק,אמפרדקס..
    שולה מה שלומך:)
    כבר שנה חלפה,אני אותה גברת ששוחחנו בטלפון בתחילת הדרך:) ובתמונות זאת אני:)

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תפני לרופא המנתח - תגובה

שולה זק
    21/11/2011

אני חשבת שאת צריה לפנות למנתח (מי ניתח אותך?) עם התרופות ומכתב מהרופא המטפל ולבדוק את מצבך. קשה מעל דפי הפורום לתת חוות דעת רפואית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתח אותי דר' מחג'נה

yarden
    21/11/2011

העניין שולה שלפני כמה חודשים גם היו לי כאבים ושלחו אותי לצפת לצילום ואפשרות לקולנוסקופיה ,הגעתי ועשו לי רק צילום ומנוחה ולקחת אומפרדקס ,יצרתי קשר עם דר' מחג'נה ואמר לי שאין צורך לעשות קולנס'..ורק לקחת אומפרדקס לשבוע כי אוליי יש לי פצע,כיב שגם ככה צילום רגיל לא יזהה.
    הפעם בגלל הכדור הזה..וקראתי קצת בגוגל..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתח אותי דר' מחג'נה - תגובה

שולה זק
    21/11/2011

צלצלי לדר' מחגנה ותקבעי תור אליו לביקורת.
    איפה נותחת אסותא או רמבם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אסותא

yarden
    21/11/2011

התקשרתי אליו הוא לא עונה,אוליי הוא בניתוח ,כי תמיד הוא חוזר ,נראה יותר מאוחר לקראת 16-17 ..
    יש לי גם דיאטנית בצהרים נראה מה היא תגיד כי הפסקתי את כל הויטמינים במקביל מיום שבת.על כל מקרה אתחיל לקחת אומפרדקס עכשיו לפני ארוחת צהרים ונראה כבר מה לעשות .
    תודה בכל זאת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אסותא - תגובה

שולה זק
    21/11/2011

תתקשרי למזכירה שלו ותבקשי תור אליו למרפאה באסותא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לדר',שולה ..בקשר לארקוקסיה - תגובה

פרופ` אחמד מחג`נה
    22/11/2011

שלום ירדן
    סליחה אם לא עניתי. כנראה היתי בניתוח.
    ארקוקסיה יכול לגרום לגסטריטיס ולכן יש צורך בלקיחת LOSEC יחד עם הכדור. אם הכאבים התחילו יחד עם הארקוקסיה אז יש קשר ישיר. ואם את חייבת את הכדור עליך לקחת LOSEC
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דר מחאג'נה

yarden
    25/11/2011

חיפשתי אותך ,שוחחתי עם האחיות שאתה בחדר ניתוח .
    הייתי בלחץ כי לפני חודשים היה סיפור דומה והכירורג בכרמיאל שלח אותי מיידית לצפת והפעם ..נלחצתי לא לחזור לשם,אחרי ששוחחתי איתך אז הרגעת אותי שלקחת אומפרדקס :) הפעם בעקבות דלקת (מפשעה)הכדור ארקוקסיה עשה לי בלאגן רציני בקיבה ,לקחתי אותו פעם אחת אחרי ארוחת בוקר (דייסת שיבולת עם חלב עיזים)וכאבים ברום הבטן צד ימחן ,אומפרדקס לא לקחתי כמה חודשים כי לא הרגשתי צורך. הצרה שאמרתי לאורטופד ואגב הוא מכיר אותך מרמב"ם דר' מרוואן חדד והדגשתי שאני אחרי ניתוח ואמר לי שזה כדור שמתאים ,לקחתי במיוחד בבוקר ומידה ו.. וכאבים בצד ימין היום אני אחרי שבוע ,אחרי יעוץ אצל דיאטנית ,מרק צח עם תפוחי אדמה גזר ,גרברים של תפוחים ומעט איטריות ,וההקלה היתה משתיית תה צמחים בבונג ,עדיין יש מדיי פעם כאבים לוקחת כדור על הבוקר של אומפרדקס אחד ליום .
    היום קניתי עוד חפיסה לכמה זמן עוד לקחת והאם להעלות את המינון ל2
    עכשיו בלי קשר מה אני עושה עם הדלקת בבית מרקחת והרופא משפחה אומרים להמשיך לקחת אחרי אומפרדקס ,את הכדור ואני אמורה לקחת ל10 ימים ..איך אפשר או לחזור לאורטופד לקחת סוג אחר או לקבל בזריקה .
    מה אתה ממליץ? תודה על הכל:)
    ירדן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו