מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- קבוצת תמיכה בצפון מומלץ ביותרלינוי21/11/2011
בוקר טוב, חברים.
נפתחה קבוצת תמיכה למשורוולים ומעוקפים, בשבוע שעבר בנשר, אצל נעמה כפרי.
אני יודעת שהרבה אנשים חיפשו מסגרות דומות, אז הנה אני מודיעה,
כל מי שמעוניין, שעבר ניתוח קיבה כלשהו, עדיין לא מאוחר להיצטרף, גם אלה שעומדים לעבור ניתוח, כמוני (!), בהמתנה לפני הניתוח, יכולים להירשם לקבוצה.
המפגש הראשון היה מאוד מעניין עבורי במיוחד (אני נמצאת לפני הניתוח), זו הדרך הכי טובה לגלות: מה יהיה אחרי, לראות את האנשים ש"אחרי" ולדבר איתם, לשמוע ממקור ראשון איך הם מתמודדים ואיך השתנו החיים ולהתכונן טוב-טוב לחיים ש"אחרי".
פגשתי שם כמה חברים מהפורום..
אני מאחלת המשך פעילות טובה לקבוצה בנשר, ושוב מזמינה את ה"צפוניים" להצטרף לקבוצה, עדיין לא מאוחר, זה חשוב!
אפשר ליצור קשר עם נעמה כפרי: 050-8594351
או להתקשר אלי 050-3079940
ואני אקשר אותכם עם נעמה.
יום טוב.
לינוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קבוצת תמיכה -מאוד מומלץ - תגובה
שולה זק21/11/2011ידוע לי שנותרו מקומות בודדים. כדאי למהר להירשם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש קבוצת תמיכה באסותא חיפה
yarden21/11/2011עם ענת מנקס עובדת סוציאלית,לאחר שהיו לי 10 מפגשים דרך מכבי,יצרו איתי קשר יש קבוצת תמיכה שאמורה להתחיל בעוד כ3 שבועות .
נראה שזה פתוח לקהל הרחב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה עם קבוצת תמיכה במרכז????
מירי22/11/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב נפתחת קבוצה בבי"ח מאיר כ"ס
רותי22/11/2011לטלפן לדיאטנית הראשית מירי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמי פונים?
תמר נהריה23/11/2011יש מספר טלפון? כדי להירשם? ואם יש לך יותר פרטים תעדכני בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקצת רחוק לך- תגובה
שולה זק23/11/2011היי תמר
כפר סבא קצת רחוק לך .
כדאי שתשקלי להירשם לנעמה כפרי בנשר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתכוונתי לאסותא חיפה
תמר נהריה23/11/2011בלב המפרץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמי פונים??
תמר נהריה23/11/2011תני פרטים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמי פונים?? - תגובה
שולה זק23/11/2011רותי התכוונה לקבוצה בכפר סבא
לי לא ידוע על קבוצה באסותא לב המפרץ. אבל את יכולה לצלצל אליהם ולברר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)