מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- יום החמישי לאחר ניתוחנילי21/11/2011
מרגישה טוב (טפו טפו), כל הזמן...רעבה. זה מאוד ברור כיכבר שבוע ימים לא אכלתי כלום.יש לי כמה המלצות שאולי יעזרו למנותחים החדשים להתמודד.
הכל מבוסס על החומר שקבלתי בבית חולים, אבל עד שהגעתי לגירסה הנכונה - היו רגעים לא נעימים.
המטרה שלי - לעזור למבולבלים שכואב להם ואין כוח למחשבה וניסוי בכלל.
1 . הבוקר אני שותה כחצי כוס מים חמימים + לוסק + 30 טיפות אופטלגין. חצי מנה למבוגר. זה בסדר, עובד. לוסק השני אני לוקחת לפני "ארוחה" אחרונה.
2 . אחרי חצי שעה - 2/3 כוס חד פעמית של חליטה (קמומיל או מנגו פסיפלורה)+ 1/2 כפית דבש.
3. כל שעה - מים חמימים 1/2 עד כוס ח"פ.
4 . פעמיים ביום - מרק צח - 2/3 כוס ח"פ.
5 . לי אישית לא מתאים ג'לי (כואב), אבל כעת הצלחתי לאכול 1/4 גביע לבן "גיל".
6. אופטלגין בטיפות עוזר מאוד לטיפול בהרגשה לא נעימה בבטן : אני חשה אותה כרעב, אחרים אולי - ככאבים, אז אופטלגין אוזר.
7. את היום אני ממשיכה באותה שיטה : חליטה, מרק, מים. "גיל" הוספתי רק היום כי כבר מותר עד 100 מ"ל.
8. לסיכום : לא לכולם מתאימה טמפרטורה של החדר (האוכל ושתיה), אם יש בעיות - אפשר טיפה לחמם. לשתות מהכפית.
יום טוב לכולם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל הכבוד - תגובה
שולה זק21/11/2011כל הכבוד נילי ע היוזמה
העברתי את המלצותיך לשאלות הנפוצות.
בהצלחה בהמשך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)