יום החמישי לאחר ניתוח

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• יום החמישי לאחר ניתוח
    נילי
    21/11/2011

מרגישה טוב (טפו טפו), כל הזמן...רעבה. זה מאוד ברור כיכבר שבוע ימים לא אכלתי כלום.יש לי כמה המלצות שאולי יעזרו למנותחים החדשים להתמודד.
    הכל מבוסס על החומר שקבלתי בבית חולים, אבל עד שהגעתי לגירסה הנכונה - היו רגעים לא נעימים.
    המטרה שלי - לעזור למבולבלים שכואב להם ואין כוח למחשבה וניסוי בכלל.

1 . הבוקר אני שותה כחצי כוס מים חמימים + לוסק + 30 טיפות אופטלגין. חצי מנה למבוגר. זה בסדר, עובד. לוסק השני אני לוקחת לפני "ארוחה" אחרונה.
    2 . אחרי חצי שעה - 2/3 כוס חד פעמית של חליטה (קמומיל או מנגו פסיפלורה)+ 1/2 כפית דבש.
    3. כל שעה - מים חמימים 1/2 עד כוס ח"פ.
    4 . פעמיים ביום - מרק צח - 2/3 כוס ח"פ.
    5 . לי אישית לא מתאים ג'לי (כואב), אבל כעת הצלחתי לאכול 1/4 גביע לבן "גיל".
    6. אופטלגין בטיפות עוזר מאוד לטיפול בהרגשה לא נעימה בבטן : אני חשה אותה כרעב, אחרים אולי - ככאבים, אז אופטלגין אוזר.
    7. את היום אני ממשיכה באותה שיטה : חליטה, מרק, מים. "גיל" הוספתי רק היום כי כבר מותר עד 100 מ"ל.
    8. לסיכום : לא לכולם מתאימה טמפרטורה של החדר (האוכל ושתיה), אם יש בעיות - אפשר טיפה לחמם. לשתות מהכפית.
    יום טוב לכולם.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יום החמישי לאחר ניתוח

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כל הכבוד - תגובה

שולה זק
    21/11/2011

כל הכבוד נילי ע היוזמה
    העברתי את המלצותיך לשאלות הנפוצות.
    בהצלחה בהמשך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו