מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שולה להאולגה22/11/2011
הייי :) קפצתי להגיד שלום! אז שלום...
היום הייתי אצל הדיאטנית <שמאוד מאוכזבת מזה שאני לא אוכלת טוב> אבל בנתה לי תפריט וזה אז נראה מה זורם עם זה..
אה וכן!!!! לא האמנתי שגם אצלי תקרה העצירה הזאת במשקל! כמה שזה מבעס איף...ירדתי בנתיים 16 אבל תקועה כבר איזה שבועיים :(מעניין מתי זה יעבור...
זה תהליך מעניין שאני צריכה כביכול לשכנע את עצמי לאכול........
טוב וזהו,מקווה שהכל טוב אצלך והמשך שבוע טוב...
רק בשורות טובות :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לה לה לה אולגה'לה- תגובה
שולה זק23/11/2011העיקר את מרגישה טוב.
הירידה במשקל טובה מאוד. העצירה טבעית.
תאכלי טוב כמו שהדיאטנית מיעצת ותראי שהתוצאות תשמחנה אותך
המשך יום נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
אולגה24/11/2011שולה מתי אפשר לאכול שעועית? ברוטב כזה....
אפשר קצת קצת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
שולה זק24/11/2011אולגה אהובתי הגרגרנית
שעועית עושה "במאטוחה" לאנשים רגילים , כאלה שיש להם קיבה ברזל......אז אנא המנעי בינתיים מקטניות וכל הירקות הגורמים לגזים.
תראי בשאלות נפוצות הילה דאגה לרשימות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחחחחחחח
אולגה24/11/2011גרגרנית????? זהו עכשיו נעלבתי!!!
חח מה לעשות שיש לפעמים רצון למשו מסויים!!
אז אני שואלת מה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)