שאלה לכל אלו שאחרי...

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• שאלה לכל אלו שאחרי...
    ריטה
    24/11/2011

אני לפני ניתוח.
    מה שמפחיד אותי יותר מהכל זו הנטייה שלי לאכול עוד ועוד גם כשאני בכלל לא רעבה.
    גם כשאני חנוקה אני ממשיכה לדחוס.
    ואני מפחדת שאמשיך לעשות את זה גם אחרי הניתוח.
    אני מבינה שהכמות תהייה קטנה יותר אבל אם אמשיך לדחוס ולדחוס, מה יהיה?

כמו כן, מפחידים הסיפורים על גרפסים נוראיים וכל מיני קולות מהבטן, וגזים?
    מה עושים כשעובדים באופן ספייס ולא נעים?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לכל אלו שאחרי...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אכילה מרובה

יעל הצפונית
    24/11/2011

כל השמנים אוכלים הרבה גם כשהם לא רעבים. אוכלים כי אוהבים לאכול, אוכלים כי אוכל מנחם, אוכלים כפיצוי למשהו ועוד אינספור סיבות.
    לאחר הניתוח מבחינה פיזיולוגית לא תוכלי לאכול מעבר לכמות שתשביע אותך. אחרת תקיאי ותרגישי רע.
    אבל! וזה אבל ג ד ו ל. אם שעה אח"כ תדחפי שוקולדים, גלידות, חטיפים וכד' שעוברים בקלות= תעלי במשקל.
    לכן חייבים להטמיע הרגלי אכילה נכונים + ספורט. זהו המכון להצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני הגעתי למצב ש

אולגה
    24/11/2011

אני מפחדת סתם "לתקוע" דברים כי זה באמת נתקע!!!
    ואת לא רעבה כמו פעם...כאילו זה מצחיק כי כשאת מרגישה רעב אז את נזכרת בדברים שהיית אוכלת פעם. היית ממלאה צלחת עצומה בכל מה שיש וטוחנת עם קולה...עכשיו זה מצחיק שאני אוכלת שניצלון אחד עם קטשופ ואני באמת לא רעבה...
    וכן יש רצונות לפעמים לדברים טעימים וחששות של מה יהיה וזה אבל זה נראה לי כזה בזבוז, אחרי שעוברים ניתוח כזה, פשוט להרוס את זה במודע...בא לך גלידה? תאכלי יוגורט קפוא בכל טעם שבא לך ודמייני שזה גלידה..מילקשייק? ממירים בפרישיייק....

אם רוצים אין זו אגדה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את מבינה שאם

ריטה
    24/11/2011

הייתה לי משמעת עצמית בענייני אוכל, לא הייתי מגיעה למצב הזה. זה בדיוק שורש הבעייה. לא לאכול עוד אחרי שאת שבעה. לבחור את האופצייה השפוה והבריאה ולא את האופצייה הטעימה והרבה ממנה. אני מפחדת שאשאר עם ההתנהגות הזאת גם אחרי ואהרוס הכל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ריטה

יעל הצפונית
    24/11/2011

מבינה את חששותיך לגבי ההרגלים אחרי הניתוח.
    קודם כל חשוב מאד לווי תומך אחרי הניתוח. מעקב של דיאטנית, וגם קבוצת תמיכה.

זה יכול להקנות הרגלים טובים. חוץ מזה אחרי שתראי איך את יורדת ומקבלת מחמאות, תירצי לעשות הכל כדי לא לחזור לריטה השמנה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על החיזוק

ריטה
    24/11/2011

אני לא טיפוס של קבוצות תמיכה. אבל אני ממש מקווה שאת צודקת בקשר לשאר.
    פשוט אני לא רוצה להיות אחת מאלה שעוברות את כל זה לחינם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ריטה

אולגה
    24/11/2011

אני רושמת לך מה אני חושבת אישית ממה שקורה לי כן...
    גם אני אהבתי לאכול והרבה ודברים טעימים ומה לא...
    אבל אני רוצה להגיד לך שבאמת באמת מרגישים את ההרגשת שובע..אני לא יודעת איך להסביר לך במילים אבל זה שונה...
    לפעמים אני זורקת הערה לאמא שלי, יואוא אמא איך בא לי פלאפל, חחחח כאילו גם אם היו מביאים לי מנה פלאפל לא הייתי אוכלת כי זה בא לך בראש ולא בבטן...את לא באמת רעבה לפאלפל...
    גם אם את אוכלת משו שומני זה עושה לך צרבות מגעילות כאלה ככה שאת בטוח לא תגעי בזה שוב.. כל מיני דברים קטנים שאת קולטת שלא עושים לך טוב אז את פשוט לא נוגעת בזה מהחשש ש...
    אין אין אני נשבעת לך אני מבשלת כל יום למשפחה שלי ואני אפילו לא טועמת.. מתיישבת ליידם ואוכלת לי פתית עם איזה ממרח טעים...
    לפני הניתוח כל הדברים האלה נשמעים הזויים אבל זה באמת ככה...זה לא קל כן, אבל את זורמת עם זה ונהנת מזה..
    אני חושבת שההקלה היא פתאום האי התעסקות הזאת אם אוכל,שאת תראי איך זה משנה הכל....אל תדאגי!!!
    אני יכולה להגיד לך שהיה לי מאוד קשה אחרי הניתוח עד ללפני שבועיים שהכל הסתדר, ואני לא מתחרטת לרגע שעשיתי את הניתוח. זה שווה את זה.. כי את מרגישה גם איך הנפש משתחררת מהרבה דברים!
    סמכי עליי, תחקרי את כל הפורומים ותקראי רק את הדברים הטובים :)
    ואנחנו פה בשבילך...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אולגה,תודה

ריטה
    24/11/2011

ריגשת אותי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו