עצירות המשך

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• עצירות המשך
    אנונימית
    26/11/2011

הי שולה
    שבת שלום ומבורך. את אדם מקסים כן ירבו כמוך. יישר כח נשמה.
    אני כן במעקב דיאטנית ברמבם גלית פז. העיניין הוא שהרבה לפני הניתוח סבלתי מעצירויות ולקחתי תקפה ארוכה לקסעדין אז הקיבה נכון להיום השרוול נעשתה עצלה. ולכן היום בעיקבות השינוי האם לקיחת לקסעדין לא מזיק לשרוול ולכל השינוי שחל במערכת העיכול. תודה רבה על המחמאה SHAPO ירדתי 25 קילוגרמים בזמן קצר מאוד מאז הניתוח סוף ספטמבר. מאחלת לכל המנותחים לרדת כמוני. אפשר לומר שאני אחת ההצלחות של השרוול.
    שאלה נוספת- לגבי עודפי עור בבטן האם מתיחת בטן ממומנת על ידי קופות החולים? אני שייכת לקופת חולים לאומית. האם שולה יש לך אינפורמציה בעיניין מימון קופת חולים לאומית? אני שמעתי שלא לפני זמן רב קופות החולים מממנות ניתוח מתיחת בטן למנותחים בריאטריים. האם אכן זו שמועה נכונה? אשמח לאינפורמציה מימך.גם לגבי הרמת חזה שנפל בעיקבות הניתוח.
    כל טוב ובשורות טובות

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עצירות המשך

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עצירות ועודפי עור- תגובה

שולה זק
    26/11/2011

בוקר טוב סמדר
    שוב, לגבי העצירות תתיעצי עם הדיאטנית מה לאכול להקל על המצב ולגבי נטילת כדורים או זרזים אחרים. תתיעצי עם הרופא משפחה. יש גם חוקנים קטנים. בכל מקרה רצוי למנוע עצירויות.

לגבי עודפי עור. - הניתוחים בסל הבריאות מאז יוני 2010.
    מומלץ לעשות שנתיים אחרי ניתוח הקיצור ולאחר שעומדים 6 חודשים במשקל יציב. הגוף משנה היקפים ומעצב עצמו.
    את מוזמנתלהתקשר אלי בכל עת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עצירות

ניקיטה
    08/06/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו