מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- עצירות המשךאנונימית26/11/2011
הי שולה
שבת שלום ומבורך. את אדם מקסים כן ירבו כמוך. יישר כח נשמה.
אני כן במעקב דיאטנית ברמבם גלית פז. העיניין הוא שהרבה לפני הניתוח סבלתי מעצירויות ולקחתי תקפה ארוכה לקסעדין אז הקיבה נכון להיום השרוול נעשתה עצלה. ולכן היום בעיקבות השינוי האם לקיחת לקסעדין לא מזיק לשרוול ולכל השינוי שחל במערכת העיכול. תודה רבה על המחמאה SHAPO ירדתי 25 קילוגרמים בזמן קצר מאוד מאז הניתוח סוף ספטמבר. מאחלת לכל המנותחים לרדת כמוני. אפשר לומר שאני אחת ההצלחות של השרוול.
שאלה נוספת- לגבי עודפי עור בבטן האם מתיחת בטן ממומנת על ידי קופות החולים? אני שייכת לקופת חולים לאומית. האם שולה יש לך אינפורמציה בעיניין מימון קופת חולים לאומית? אני שמעתי שלא לפני זמן רב קופות החולים מממנות ניתוח מתיחת בטן למנותחים בריאטריים. האם אכן זו שמועה נכונה? אשמח לאינפורמציה מימך.גם לגבי הרמת חזה שנפל בעיקבות הניתוח.
כל טוב ובשורות טובות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצירות ועודפי עור- תגובה
שולה זק26/11/2011בוקר טוב סמדר
שוב, לגבי העצירות תתיעצי עם הדיאטנית מה לאכול להקל על המצב ולגבי נטילת כדורים או זרזים אחרים. תתיעצי עם הרופא משפחה. יש גם חוקנים קטנים. בכל מקרה רצוי למנוע עצירויות.
לגבי עודפי עור. - הניתוחים בסל הבריאות מאז יוני 2010.
מומלץ לעשות שנתיים אחרי ניתוח הקיצור ולאחר שעומדים 6 חודשים במשקל יציב. הגוף משנה היקפים ומעצב עצמו.
את מוזמנתלהתקשר אלי בכל עת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצירות
ניקיטה08/06/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)