איך מסתדרים בעבודה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• איך מסתדרים בעבודה
    דינה
    26/11/2011

מישהו יכול לספר על הימים הראשונים של חזרה לשיגרה ולעבודה?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך מסתדרים בעבודה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך מסתדרים בעבודה - תגובה

שולה זק
    26/11/2011

שלום דינה
    בשאלות נפוצות תמצאי לא מעט סיפורים של מנותחים וההתהלות לאחר הניתוח וחזרה לשגרה.
    הנושא מאוד אישי.
    בדרך כלל אחרי עשרה ימים שבועיים - חוזרים לעבודה - אם זו לא עבודה פיזית.
    אוכלים כל 3 שעות, כמויות קטנות. משתדלים לשתות הרבה ולאט לאט תוך חודשייםפ חוזרים לשגרה מלאה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חזרה לעבודה

דינה
    26/11/2011

מה הסיכויי לחזור לעבודה אחרי שבוע? שבועיים זה בעייתי בשבילי. עבודה פקידותית אבל שבועיים זה הרבה מדי. יש עבודה שחייבת להעשות. האם זה יעד אפשרי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• 10 ימים - אולי

נילי
    26/11/2011

לא נראה לי, אני לקחתי 3 שבועות מנוחה. אני אקפוץ לעבודה בזמן זה, אבל לימים קצרים ולא יותר מפעמיים בשבוע. את תצטרכי לאכול כל 3 שעות. ותהי קצת חלשה.
    חוץ מזה - בריאות זה דבר יותר חשוב מעבודה. תדברי עם הבוס, ותסבירי לא. מקסינום - תעבדי שבועיים-שלוש חצי משרה. (המלצה אישית).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו