מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שאלה לנילידורית27/11/2011
כמה ירדת?
איך את מרגישה כמעט שבועיים אחרי הניתוח?
אני קצת פוחדת - ניתוח ואחרי הניתוח.
אני מפחדת עם נושא האוכל, ההתעמלות....
אני אוהבת לאכול ולא אוהבת להתעמל
כל מה שמשמין אני אוהבת לאכול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דורית- תגובה
שולה זק27/11/2011אני ממליצה לקרוא את השאלות הנפוצות והתשובות שם. מאגר מידע בלתי נדלה. תקבלי תמונה שלמה על הפחדים/חששות - לפני ואחרי. על ההתנהלות, עליות/ירידות. כמו כן עייני בדפי הפורום ותגלי עולם ומלואו דל עשרות מטופלים בשלבים שונים. גם הרבה כאלה במצבך , שהיום מעודדים את החדשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לדורית !
נילי27/11/2011היום - יום 11 לאחר ניתוח שרוול. אני ירדתי ב-5 קילו. מרגישה טוב. היום הורידו לי את הסיכות מהתפרים - לא נעים, אבל לא כואב. הדיאטנית "נתנה אישור" להתחיל להוסיף מאכלים רכים (קציצות, פסטרמה וכדומה), ולהמשיך לצרוך חלבון כמה שיותר.
אני כבר 3 ימים לוקחת ויטמינים, סידן (טבליות ללעיסה) וברזל (בטיפות).
גם אני פוחדתי 3 חודשים שלמים לפני הניתוח. 5 דקות לפני כניסה לחדר ניתוח חיפשתי את המפתחות של האוטו. רציתי כנראה לברוח :),אך בעלי לא נתן לי את המפתחות.
היום פגשתי את חבר'ה שעברו את הניתוח ביחד איתי, באותו יום. יש כאלה שמרגישים יותר טוב, יש כאלה שפחות. הכל מאוד אישי. אני לקחתי את אופטלגין בטיפות 2-3 פעמים ביום, 4 ימים אראשונים אחרי שיחרור מבי"ח - זה עזר לי נגד הרגשהלא נעימה.
סה"כ כאב לי רק בתפר אחד (מתוך 6), בעיקר בערב. היום גם זה עבר.
מיום שבת התחלתי הליכה מתונה, 30-40 דקות. היה בסדר ונחמד. זה הספורט שלי לחודש הקרוב - עד הריפוי פצעים מלא. אני אישית כמוך אוהבת את הספורט ואוכל גורמה.
אני מבשלת הרבה למשפחה שלי, חלק מהתבשילים אני אוכלת (1/2 עד 2/3 כוס), חלק לא, אבל אני מלאה באנרגיה ! בא לי לנוע, לעשות מה שהוא. אבל אני מתעיפת מהר...אז נחה. מחר אני יוצאת לעבודה (לחצי יום).
שבוע טוב,
אם תרצי לשאול עוד - בבקשה.
בברכה,
נילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנילי
דורית28/11/2011כמה שקלת לפני הניתוח או מה היה ה BMI שלך?
שלי 38.3 אבל יש לי מחלות נילוות אסטמה ודום נשימה בשינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)