שאלה לנילי

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• שאלה לנילי
    דורית
    27/11/2011

כמה ירדת?
    איך את מרגישה כמעט שבועיים אחרי הניתוח?
    אני קצת פוחדת - ניתוח ואחרי הניתוח.
    אני מפחדת עם נושא האוכל, ההתעמלות....
    אני אוהבת לאכול ולא אוהבת להתעמל
    כל מה שמשמין אני אוהבת לאכול.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לנילי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום דורית- תגובה

שולה זק
    27/11/2011

אני ממליצה לקרוא את השאלות הנפוצות והתשובות שם. מאגר מידע בלתי נדלה. תקבלי תמונה שלמה על הפחדים/חששות - לפני ואחרי. על ההתנהלות, עליות/ירידות. כמו כן עייני בדפי הפורום ותגלי עולם ומלואו דל עשרות מטופלים בשלבים שונים. גם הרבה כאלה במצבך , שהיום מעודדים את החדשים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לדורית !

נילי
    27/11/2011

היום - יום 11 לאחר ניתוח שרוול. אני ירדתי ב-5 קילו. מרגישה טוב. היום הורידו לי את הסיכות מהתפרים - לא נעים, אבל לא כואב. הדיאטנית "נתנה אישור" להתחיל להוסיף מאכלים רכים (קציצות, פסטרמה וכדומה), ולהמשיך לצרוך חלבון כמה שיותר.
    אני כבר 3 ימים לוקחת ויטמינים, סידן (טבליות ללעיסה) וברזל (בטיפות).
    גם אני פוחדתי 3 חודשים שלמים לפני הניתוח. 5 דקות לפני כניסה לחדר ניתוח חיפשתי את המפתחות של האוטו. רציתי כנראה לברוח :),אך בעלי לא נתן לי את המפתחות.
    היום פגשתי את חבר'ה שעברו את הניתוח ביחד איתי, באותו יום. יש כאלה שמרגישים יותר טוב, יש כאלה שפחות. הכל מאוד אישי. אני לקחתי את אופטלגין בטיפות 2-3 פעמים ביום, 4 ימים אראשונים אחרי שיחרור מבי"ח - זה עזר לי נגד הרגשהלא נעימה.
    סה"כ כאב לי רק בתפר אחד (מתוך 6), בעיקר בערב. היום גם זה עבר.
    מיום שבת התחלתי הליכה מתונה, 30-40 דקות. היה בסדר ונחמד. זה הספורט שלי לחודש הקרוב - עד הריפוי פצעים מלא. אני אישית כמוך אוהבת את הספורט ואוכל גורמה.
    אני מבשלת הרבה למשפחה שלי, חלק מהתבשילים אני אוכלת (1/2 עד 2/3 כוס), חלק לא, אבל אני מלאה באנרגיה ! בא לי לנוע, לעשות מה שהוא. אבל אני מתעיפת מהר...אז נחה. מחר אני יוצאת לעבודה (לחצי יום).
    שבוע טוב,
    אם תרצי לשאול עוד - בבקשה.
    בברכה,
    נילי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לנילי

דורית
    28/11/2011

כמה שקלת לפני הניתוח או מה היה ה BMI שלך?
    שלי 38.3 אבל יש לי מחלות נילוות אסטמה ודום נשימה בשינה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו