מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- 4 ימים אחרי ניתוחלד"ר מחג'נאה27/11/2011
שלום ד"ר.
אני 4 ימים לאחר ניתוח שרוול ואני עדיין עם הסיכות על החתכים.בחתך השמאלי סמוך לפתח הנקז ,סביב החתך עם הסיכות יש לי סימנים של שתף דם כחול וצהוב,דבר שהופיע רק היום.גם כל אזור הבטן השמאלית די רגיש.
האם זה נורמאלי או שעלי לנסוע לבי"ח ע"מ לברר סיבות שתף הדם?
תודה מראש על תשובתך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 4 ימים אחרי ניתוח - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה27/11/2011זה יכול להיות נורמלי לחלוטין. המטומה מסביב לפורט אשר עם הזמן משנה את צבעה ובסוף נעלמת. אם אין סמפטומים אחרים אז אין דאגה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחמישה שבועות אחרי
תמר נהריה28/11/2011גם אני נותחתי אצל ד"ר מחג'נה. אין לך מה לדאוג תופעה ידועה. וחוץ מזה טופלת אצל רופא בין הטובים שיש. אז לא לדאוג בהצלחה בהמשך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לתמר מנהרייה
נעמי29/11/2011היי תמר. אני אמורה לעבור ב21 לדצמבר ניתוח שרוול. ואני אמורה לטוס לחו"ל לפראג ב 18 לינואר. האם את חושבת שאחרי כחודש אוכל לטוס? אני אתייעץ עם הרופא המנתח - ד"ר מחאג'נה, אך אני בלחץ כי הזמנתי טיסה כבר לפני כחודש. ולא ידעתי שהתאריך יהיה קרוב.
מחכה לתשובה. נעמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לתמר מנהרייה - תגובה
שולה זק29/11/2011נעמי את ממש מצחיקונת. אנחנו לא צוות רפואי ולא צוות מקצועי. אנחנו מנותחים בשלב זה או אחר בחיינו, שעוזרים אחד לשני להשיג את המטרה.
את מבקשת לקבל חיזוקים בתחום שלא אנחנו הכתובת.
את חייבת להתייעץ עם הרופא המנתח בקשר לנסיעתך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא לדאוג
תמר נהריה28/11/2011תופעה ידועה גם אני חמישה שבועות אחרי שרוול גם אותי נתח ד"ר מחג'נה . ובאמת הוא בין הטובים שיש. בהצלחה בהמשך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)