4 ימים אחרי ניתוח

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• 4 ימים אחרי ניתוח
    לד"ר מחג'נאה
    27/11/2011

שלום ד"ר.
    אני 4 ימים לאחר ניתוח שרוול ואני עדיין עם הסיכות על החתכים.בחתך השמאלי סמוך לפתח הנקז ,סביב החתך עם הסיכות יש לי סימנים של שתף דם כחול וצהוב,דבר שהופיע רק היום.גם כל אזור הבטן השמאלית די רגיש.
    האם זה נורמאלי או שעלי לנסוע לבי"ח ע"מ לברר סיבות שתף הדם?
    תודה מראש על תשובתך...

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    4 ימים אחרי ניתוח

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 4 ימים אחרי ניתוח - תגובה

פרופ` אחמד מחג`נה
    27/11/2011

זה יכול להיות נורמלי לחלוטין. המטומה מסביב לפורט אשר עם הזמן משנה את צבעה ובסוף נעלמת. אם אין סמפטומים אחרים אז אין דאגה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חמישה שבועות אחרי

תמר נהריה
    28/11/2011

גם אני נותחתי אצל ד"ר מחג'נה. אין לך מה לדאוג תופעה ידועה. וחוץ מזה טופלת אצל רופא בין הטובים שיש. אז לא לדאוג בהצלחה בהמשך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לתמר מנהרייה

נעמי
    29/11/2011

היי תמר. אני אמורה לעבור ב21 לדצמבר ניתוח שרוול. ואני אמורה לטוס לחו"ל לפראג ב 18 לינואר. האם את חושבת שאחרי כחודש אוכל לטוס? אני אתייעץ עם הרופא המנתח - ד"ר מחאג'נה, אך אני בלחץ כי הזמנתי טיסה כבר לפני כחודש. ולא ידעתי שהתאריך יהיה קרוב.
    מחכה לתשובה. נעמי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לתמר מנהרייה - תגובה

שולה זק
    29/11/2011

נעמי את ממש מצחיקונת. אנחנו לא צוות רפואי ולא צוות מקצועי. אנחנו מנותחים בשלב זה או אחר בחיינו, שעוזרים אחד לשני להשיג את המטרה.
    את מבקשת לקבל חיזוקים בתחום שלא אנחנו הכתובת.
    את חייבת להתייעץ עם הרופא המנתח בקשר לנסיעתך.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא לדאוג

תמר נהריה
    28/11/2011

תופעה ידועה גם אני חמישה שבועות אחרי שרוול גם אותי נתח ד"ר מחג'נה . ובאמת הוא בין הטובים שיש. בהצלחה בהמשך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו