מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- למה יש נשירת שיער אחרי ניתוחדורית28/11/2011
למה יש נשירת שיער אחרי ניתוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער
דורית29/11/2011למה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמספר סיבות
נילי29/11/2011היי דורית,
לנשירת שיער יש מספר סיבות :
1. חוסר ויטמינים ומינרלים
2. מצב הפיזי של הגוף - חוסר שינה,פעילות/עבודה נמרצת
3. מצב הנפשי - דיכאון, לחץ, שינויים בהרגלים ובאיכות חיים
לא לכולם יש נשירת שיער.
עדיין אי-אפשר למנוע את התופע לגמרי, כי לא ידוע מראש, האם השיער ינשר.
מה את יכולה לעשות :
1. חודש לפני הניתוח (או כבר עכשיו) תתחילי לקחת פולי-ויטמינים (צנטרום, דרך חיים וכדומה).
2. נא להירגע, תתני לעצמך זמן (כמה דקות ביום), תשבי בשקט לבד, תקבלי החלטה סופית מה את רוצה - לשנות את החיים או להמשיך אותם כמו שהם. באם תרצי לשנות - תחשבי מה תעשי קודם כל : ניתוח, אכילה נכונה, פעילות גופנית במיטב יכולתך, קניית בגדים חדשים....אינסוף על מה לחשוב. אבל ברוגע.
3. תאמרי לעצמך : אפילו עם השיער היפה שלי קצת ינשר, הוא אחר כך יחזור. אפילו אם אצטרך לשנות את התסרוקת שלי לכמה חודשים - זה לא סוף העולם. אני אהיה בריאה, יפה, חזקה ולוקחת את החיים שלי בידיים !
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנילי - תודה
דורית29/11/2011נילי היקרה,
הרבה תודה על התמיכה והעזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)