מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שאלות - לפני ועדהאמא28/11/2011
שלום לכם,
לפני מספר חודשים פניתי אליכם בשאלה איך לשכנע את הבן שלי לניתוח. הגעתי למסקנה שהדרך הכי טובה היא דוגמא אישית כלומר לבצע את הניתוח בעצמי. כמובן שאני עומדת בקריטריונים ואז עברתי את כל הבדיקות הנדרשות ויש לי ועדה באסותא ב 7.12
עכשיו לשאלות: קיבלתי ממכבי טופס 17 לועדה באסותא. האם זה אומר שגם הניתוח יהיה באסותא?
שאלה שניה: אני בת 56 - האם גם בגיל הזה עושים ניתוח? לא מאוחר מדי? לפי מה שראיתי בפורום כולם צעירים....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות - לפני ועדה - תגובה
שולה זק28/11/2011הועדה באסותא - אבל את יכולה לבחור לעבור ניתוח בבית חולים ציבורי ללא עלות כספית. באסותא את משלמת השתתפות עצמית.
עוברים את הניתוח בכל גיל. יש מטופלות ומטופלים גם בגיל 65 ו- 69 ו- 72.
חברה שלי בת 65 עברה ניתוח בפברואר האחרון וכבר ירדה 40 קילו.
אם תרצי תתקשרי ואתן לך את הטלפון שלה.
נחמד שאת מנסה לתת דוגמא לבן שלך. ראשית את עושה טוב לעצמך. לוקחת את גורלך בידיים למען איכות חיים בריאים.
אני אשמח אם בנך יהיה מוכן לשוחח עם אנשים שעברו את הניתוח ולהבין שזו הדרך שיש לרפואה היום להציע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה.
אמא28/11/2011אני מקווה להשיג תור לניתוח בהקדם. יש לך מושג באילו בתי חולים התור הכי קצר? לגבי הבן שלי - כרגע הוא לא מוכן לשמוע על ניתוח ולא מוכן לדבר על זה. אני בטוחה שכשאני העשה זאת והוא יראה שזה עובד - הוא יחשוב אחרת...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאמא
יעל הצפונית28/11/2011אני בגילך, ועברתי את השרוול לפני למעלה מ-9 ח'.
מרוצה ומאושרת. איכות חיים אחרת. שיפור ניכר בבריאות.
לכי על זה ולא תצטערי.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה. מקווה לקבל תור מהר
אמא28/11/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)