שאלה לרופאים בבקשה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• שאלה לרופאים בבקשה
    דורית
    05/12/2011

אני שוקלת 91 ק"ג, הגובה שלי 1.54 BMI 38.3
    יש לי אסטמה ודום נשימה גבולי
    הייתי אצל כירורגית והיא המליצה לי לעשות שרוול ואף קבעה לי תור לניתוח (תחילת פברואר).
    עשיתי כמעט את כל הבדיקות שמכבי דורשת על מנת לקבל טופס 17 - נשארו לי בדיקות בודדות על מנת להגיש את הבקשה.
    את הבקשה למימון הניתוח הגשתי לחברת הראל - והם שלחו לי עכשיו תשובה שאני גבולית ועל כן הם לא מאשרים את בקשתי ושאני יכולה לערער.
    הרגע דברתי עם הכירורגית וסיפרתי לה - תשובתה היתה - מה פתאום הניתוח שלך הוא לא היסטטי הוא בריאותי לחלוטין.
    בדיקת דם ALT GPT - בגבול של 33.
    רופאת אף אוזן גרון המליצה על ירידה במשקל לאחר ניסיון CPAP כושל.
    (מכתב זה לא הועבר לביטוח).
    ניסיונות אינסופיות של דיאטות וקבוצות תמיכה - כושלות.
    עם השנים רק עולה ולא יורדת כלל במשקל.
    מה ההמלצות?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לרופאים בבקשה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מניסיון הם עושים חיים קשים

yarden
    05/12/2011

וקשים מאוד.
    זה מתחיל שהם לא מאשרים (כמובן)ולאחר שליחת פקסים של רופא משפחה ,מנתח הם יאשרו ,צריך איתם הרבה עצבים מברזל ואל אל תוותרי.
    רשום לך במפורש שהניתוח בריאותי ,נקודה.
    ידוע כשצריך להוציא מחברות הביטוח ,האמת זה תלוי ,בפניקס לא היתה לי בעיה אוליי בגלל שתלוי איזה הסדר יש לך עם העבודה ,אבל לאשר את הניתוח הם חייבים ..
    כל בדיקה בהמשך לאחר הניתוח הגשתי וקיבלתי החזרים...
    אני לא מכירה אותך אישית אבל אם לבן זוגך יש תוכנית בחברה אחרת שווה להגיש לפעמים יש הבדלים בין חברות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא חשבתי שיהיה כל כך קשה

דורית
    05/12/2011

הכירורגית אכן אמרה שזה בריאותי אבל אני עכשיו מנסה לעלות 4 ק"ג כדי להגיע ל BMI 40. בנוסף אני אגיש את הבקשה לטופס 17 בקופת החולים רק אחרי שאני יעלה במשקל כך שאם קופת החולים יאשרו לי את הניתוח על בסיס בריאותי זה יעזור לי מול חברת הביטוח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו