מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שאלות לפני ועדהאמא06/12/2011
בוקר טוב,
מחר יש לי ועדה באסותא. רציתי לשאול מה קורה בועדה? האם חוץ מהבדיקות וההפניות יש גם בדיקה פיזית ע"י רופא? האם למישהוא יש מושג כמה זמן מחכים לניתוח? אני במכבי אבל מעדיפה לעבור את הניתוח בבית חולים רגיל (לא באסותא)
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תהליך הבדיקות בועדה
שמש הגדול06/12/2011ראשית בהצלחה...
1.שקילה וגובה ע"י המזכירה (??באמת!!) במכשיר שעומדים עליו הגובה נקבע ע"י קרן לייזר מלמעלה (המזכירה לא מקפידה כל כך לכן אפשר טיפה להתכופף ולעמוד על המשקל עם ארנק,מפתחות, פלאפון, 3 קילו חול בתחתונים וכ"ו..)
2.כניסה לדיאטנית שתשאל לגבי ניסיות הדיאטה שלך בעבר ותסביר לך על ניתוח "קיצורי" הקיבה למינהם כמו כן היא תסביר על החיים של אחרי הניתוח מבחינת תזונה ופעילות גופנית.
3.בדיקת רופא כירוג אשר בודק את כל המסמכים והצילומים (לא בדיקה גופנית).
4.פסיכולוג שבודק את הבנתך על התהליך שעומד להתרחש כמו כן הוא מנסה להבין עד כמה המועמד סגור על התהליך ומהי התמיכה המשפחתית שעומדת מאחוריו (אשה,הורים,אחים וכ"ו)
שימי לב שהסדר בין סעיפים 2,3,4 יכול להשתנות .
התהליך לא לוקח יותר מידי זמן (כשעה בערך)
בברכה
שמש הגדול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאחר התשובה מהועדה
שמש הגדול06/12/2011צרי קשר עם בית החולים על מנת שיקבעו לך תור אצל רופא במרפאת חוץ. (בתל השומר המתנתי לתור הזה חודשיים וחצי)
לאחר שהרופא יראה את האישור של הועדה (בדיוק דקה וחצי אצל הרופא) יקבעו לך תור לניתוח (או לאחר כמה ימים מהפגישה עם הרופא).
בד"כ חודשיים שלושה לאחר הביקור במרפאת החוץ יקבע לך התור לניתוח.
כלומר סה"כ לאחר אישור הועדה כארבעה חודשים .
בהצלחה
שמש הגדול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה. ממש הבהרת לי את התהליך.
אמא06/12/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי ועדה - עצות
אמא08/12/2011אני אחרי ועדה באסותא - מבוטחת במכבי. אני מקווה לעבור את הניתוח שרוול בתל השומר. יש המלצה לרופא? כמה זמן המתנה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)