שאלות לפני ועדה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• שאלות לפני ועדה
    אמא
    06/12/2011

בוקר טוב,
    מחר יש לי ועדה באסותא. רציתי לשאול מה קורה בועדה? האם חוץ מהבדיקות וההפניות יש גם בדיקה פיזית ע"י רופא? האם למישהוא יש מושג כמה זמן מחכים לניתוח? אני במכבי אבל מעדיפה לעבור את הניתוח בבית חולים רגיל (לא באסותא)
    תודה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות לפני ועדה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תהליך הבדיקות בועדה

שמש הגדול
    06/12/2011

ראשית בהצלחה...
    1.שקילה וגובה ע"י המזכירה (??באמת!!) במכשיר שעומדים עליו הגובה נקבע ע"י קרן לייזר מלמעלה (המזכירה לא מקפידה כל כך לכן אפשר טיפה להתכופף ולעמוד על המשקל עם ארנק,מפתחות, פלאפון, 3 קילו חול בתחתונים וכ"ו..)

2.כניסה לדיאטנית שתשאל לגבי ניסיות הדיאטה שלך בעבר ותסביר לך על ניתוח "קיצורי" הקיבה למינהם כמו כן היא תסביר על החיים של אחרי הניתוח מבחינת תזונה ופעילות גופנית.

3.בדיקת רופא כירוג אשר בודק את כל המסמכים והצילומים (לא בדיקה גופנית).

4.פסיכולוג שבודק את הבנתך על התהליך שעומד להתרחש כמו כן הוא מנסה להבין עד כמה המועמד סגור על התהליך ומהי התמיכה המשפחתית שעומדת מאחוריו (אשה,הורים,אחים וכ"ו)

שימי לב שהסדר בין סעיפים 2,3,4 יכול להשתנות .

התהליך לא לוקח יותר מידי זמן (כשעה בערך)

בברכה
    שמש הגדול

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאחר התשובה מהועדה

שמש הגדול
    06/12/2011

צרי קשר עם בית החולים על מנת שיקבעו לך תור אצל רופא במרפאת חוץ. (בתל השומר המתנתי לתור הזה חודשיים וחצי)

לאחר שהרופא יראה את האישור של הועדה (בדיוק דקה וחצי אצל הרופא) יקבעו לך תור לניתוח (או לאחר כמה ימים מהפגישה עם הרופא).
    בד"כ חודשיים שלושה לאחר הביקור במרפאת החוץ יקבע לך התור לניתוח.

כלומר סה"כ לאחר אישור הועדה כארבעה חודשים .

בהצלחה
    שמש הגדול

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה. ממש הבהרת לי את התהליך.

אמא
    06/12/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחרי ועדה - עצות

אמא
    08/12/2011

אני אחרי ועדה באסותא - מבוטחת במכבי. אני מקווה לעבור את הניתוח שרוול בתל השומר. יש המלצה לרופא? כמה זמן המתנה? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו