מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- חסימה בטבעתאילניה06/12/2011
מזה כ- 4 ימים כל דבר שאני אוכלת נוזלי או מוצק אני מקיאה גם כמעט ואני לא שותה נוזלים כי אני לא מצליחה או מקיאה
מדוע זה קורה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה את עדיין בבית ?
נילי06/12/2011לדעתי עליך לפנות אפילו למיון כמה שיותר מהר. לפחות תתקשרי למנחת שלך, או למחלקה בבית חולים שבו נותחת. במחלקה תמיד נמצא רופא, גם בערב.
יש סיבה לגל החמרה, צריך לטפל בה, על תזלזלי.
תרגישי טוב !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחברה שלי אחרי טבעת...
ליאתול06/12/2011והמצב הזה מוכר לי ממנה.
אני אחרי שרוול אך מנסיון של חברתי אני יכולה לאמר לך שלפעמים ישנה כמו בצקת באזור הטבעת והתחושה היא שהכל עולה ולא מצליחים לאכול או לשתות עד שזה נרגע.
חברה שלי הייתה עכשיו בשבועיים כאלו ואני ממש ממליצה לך לדבר עם המנתח כי את צריכה כנראה לפתוח 0.25 מ"ל בכדי שתוכלי לשתות כי בלי אוכל אפשר כמה ימים אך בלי שתיה זה לא בריא ומסוכן.
מקווה שעזרתי.
ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפנות במיידית למנתח - תגובה
שולה זק08/12/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסימה בטבעת - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה08/12/2011להבנתי את לאחר ניתוח טבעת.
אחת הבעיות של טבעת זה תזוזה מהמקום וחסימה. עלייך לגשת למיון לבדיקה דחופה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)