מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- דלקת במערכת השתןעוברית10/12/2011
כאשר נגשתי לרופא
אחרי כאבים איומים של דם בשתן
והסברתי לו כדרך אגב שלפני חמישה חודשים עברתי ניתוח
הוא אמר שזה כן קשור לניתוח
וזו תופעה ידועה
לי זה נשמע תלוש
המצב הוא כזה בגלל שאיני שותה מספיק
אני כנראה מיובשת כבר הרבה מאוד זמן
עכשיו אני עם אנטיביוטיקה ותרופות משככי כאבים
ומנסה לשתות לפחות ליטר
אבל הקיבה כנראה כל כך קטנה
וכל שלוק משתיה ממלא אותי להרבה מאוד זמן
אני מודה שגם העבודה שלי גורמת לי לשכוח את עצמי
כך שאני לא יודעת אם לקחת את האחריות על הדלקת
או שזו תופעה שכיחה לניתוח
או שההתנהגות שלי סביב האוכל והשתיה היא תופעה שכיחה לניתוח
אני עד כה ירדתי 42 קילו
הדרך עוד ארוכה מאוד
ומתחיל להרגיש לי תסכול גדול
גם הנשירה וגם הדלקת
אני במצב רוח סביב הניתוח
די ירוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה את בדיכאון?
דינה10/12/2011מי שקורא פה בפורום והוא טרום ניתוח לא מסוגל להבין למה מישהי שירדה 42 קילו נמצאת בדיכאון. אולי תפרטי קצת יותר שלא נמצא את עצמנו באותו מצב.
להרבה אנשים יש נשירה, אז מה? לא נראה לי שהפכו לקרחים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא חושבת שאני בדיכאון
עוברית10/12/2011אלא שקשה לי
המשקל נכון שירד
והיפ היפ הוריי
אבל המשקל זה לא רק הסיפור
אלא כל מה שקשור בגוף
עכשיו הנשירה כואבת כי יש לי כאבים בקרקפת
היה לי המון שיער נשאר מעט מאוד
הדלקת בדרכי השתן כואבת
וכרגע כואב בד בבד עם המשקל
אני לא יכולה להתעלם שהכול קשור לעובדה שעברתי את הניתוח
אני חושבת שלשתף זה גם בשביל לקבל תמיכה ועידוד
וגם בשביל שאנשים לא יחשבו שהכול כל כך קל ושאפשר רק להראות תמונות של הלפניי והאחריי שזו התמודדות קשה עם הרבה דברים
בין היתר להיות בתקופת מעבר
אבל לא של הלפניי והאחרי של המראה של הגוף
אלא של הלפניי באלטרנטיבה שבחרת לעצמך כמנגנון חיים להתמודד איתם
לאחרי של אלטרנטיבה שאין לי מושג מה היא תהיה
כי אני עכשיו בזמן הזה שבין הלפני והאחרי
וזה זמן מורכב מאוד
כי אני עדיין לא יכולה להציע לי אלטרנטיבה למשהו שאני לא
הרבה דברים הם לא
וצריך הרבה אורך רוח בתקופה הזו
אז אני לא בדיכאון
אבל אני מודה שמאוד עצוב וקשה
אני לא שמחה מידי
ולא קופצת ברחובות לרגל הירידה
כי זה שינה לי עדיין את ההרגלים של חיי
גם עם משקל עודף של 42 קילו
הייתי אדם תזזיתי
מאוד פעיל
ולא הרגשתי את המשקל כמכשול
הייתי עם לחץ דם מסוכן
והתעלמתי ממנו
הופעל עליי לחץ גדול מהעבודה
והבת שלי הקטנה ביקשה ממני להיראות כמו כל האימהות
וזה השפיע עליי
אבל לא הגוף כפי שאני מתמודדת איתו כרגע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרפואה שלמה!!
לימור10/12/2011בס"ד
מתוקה אני שולחת לך אלפי ברכות של רפואה שלמה
האם יש משהו שאת אוהבת לעשות או לשמוע שגורם לך להרגשה טובה ??
אני מצאתי נישה שבו אני עובדת וכך עולה לי מצב הרוח למעלה
אני רוצה שתבני אני עם שחמת כבד ועלולה להיות מעומדת להשתלת כבד, כך שאני מאוד חולנית
והמון בבית מסוגרת
אבל , ואבל גדול
מצאתי משהו שאני עוסקת בו ואני מאושרת ממנו, והרופאים שלי ממש מאושרים שאני יוצאת מהבית והבדיקות שלי לאט לאט מתייצבים
ובעזרת השם אני אקבל עוד 3 חודשים בשורות טובות שהניתוח שעברתי (כולנו..) הציל חיים ואני לא אצטרך לחשוב על השתלה
מתוקה מצאי לך משהו שאת אוהבת אם זה לרקוד לשיר לעשות משהו שיעלה לך חיוך
כי את תעזרי לעצמך להתאושש!!!!!!
מאחלת לך רפואה שלמה ובעזרת השם תבשרי אותנו בשורות טובות !!!
עוקבת אחרייך !!!!!
שלך לימור
שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקראתי כל מילה
עוברית10/12/2011תודה
ואני מטעמי מתפללת לשלומך ומאחלת לך בדיוק את מה שאת מבקשת
אמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוברית יהיה בסדר
yardena10/12/2011יש תקופות של דיכאון וזה גם יחלוף ,דבר ראשון בדלקת צריך לטפל ,שתייה תשתי בכל הזדמנות שלוקים קטנים ,יש גם תוסף מצויין בבתי מרקחת לטיפול בדלקות שגם עוזר וגם יקל עלייך,חשוב לאכול מסודר מאחר שאת לוקחת אנטיביוטיקה שגם מחלישה וגם בגלל הקיבה ממליצה לקחת לוסק .בעניין הנשירה..ככככככככככככולם עוברים את התהליך הזה ,חשוב לקחת ויטמינים ,אני מודה שהיה לי שיער ארוך ובעקבות הנשירה פשוט הסתפרתי קצוץ עד שיעבור זעם..חחח.אבל אני לא אומרת שגם תעשי,צריך קצת סבלנות יש גם תקופות של נשירה (עונות)הכל חולף אם מטפלים כמו שצריך ,בדיקות דם תקופתיות ,ביקורת רופא ,מעקב דיאטנית ותראי שהכל יהיה בסדר,
קצת בדיכאון? תשפכי כאן הכל ותיראי שאת לא לבד,גם אני עברתי ביום הראשון של הניתוח ומה לעשות החיים חזקים והכל עובר ותראי שהכל יהיה בסדר:)
שבוע נפלא שיהיה לך:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ירדנה
עוברית10/12/2011את מציבה בפניי רף גבוה
את צודקת בכל מה שאת אומרת ומבקשת ממני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)