אני מתחילה להיכנס קצת ללחץ...

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• אני מתחילה להיכנס קצת ללחץ...
    ציפטפוט
    15/12/2011

היי שולה, ולכל חברי הפורום,
    אני אוטוטו 5 חודשים אחריי הניתוח, לפני הניתוח שקלתי 120 קילו, עם בי.אמ.אי 47
    בחודש שלפני הניתוח (דיאטת החלבונים) רזיתי 10 קילו ומהניתוח ועד היום עוד 16 קילו
    מה שאומר שבכמעט חצי שנה רזיתי 26 קילו,
    היום הבי אמ איי שלי עומד על 37

הסיבה שאני נלחצת זה שבחודש האחרון המשקל תקוע, לא זז, והפחד שלי שאני מתחילה לאכול כמו לפני הניתוח, יכול להיות שזהו?? אני לא ארד יותר?
    ועברו כבר 5 חודשים - אנשים יורדים הרבה אבל הרבהההה יותר, אני מרגישה מאוכזבת מעצמי.....

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקפיצה...

ציפטפוט
    15/12/2011

נכנסתי לראות אם מישהו הגיב לי....
    בבקשה אני צריכה את עזרתכם
    עידוד, הטפה, משהו......

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחוצה? מצויין

yardena
    15/12/2011

ככה את מודעת ולא שאננה..
    אני חושבת שבחודשים הראשונים חשוב מעקב של דיאטנית ,מנתח ורופא משפחה כל המכלול הזה עוזר ומסייע במצבים כאלה,אולי את לא אוכלת נכון .
    אין לנו מידע אם את עושה פעילות גופנית,כמה? ..מה את אוכלת?
    בכלל מקרה את לא לבד וכולנו עוברים את העצירות וגם (עצירות..)
    בהצלחה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי מתוקה

לימור
    15/12/2011

בס"ד

אנ י 6 חודשים אחריי ורק רזיתי 22 ק"ג

אני שמחה שזה יורד לאט כי כשזה יורד מהר אז הגוף כואב נשירה היסטרית מהשיער
    אבל ברוך השם ההקפים ......
    בקיצור אל תהיי בלחץ

שמרי על עצמך יש לנו דרך ארוכה

שאי ברכה
    שבת שלום
    לימור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ציפ-מה קורה עם ספורט?

אולגה
    15/12/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לימור

ציפטפוט
    15/12/2011

האמת שזה מעודד שיש עוד כמוני... צרת רבים חצי נחמה :)))
    גם לך הייתה עצירה ארוכה כזאת?

דרך אגב גם ככה יש נשירה אבל בטירוף!
    בסדר אומרים שגם זה יסתדר....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן אני עדיין בעצירה

לימור
    16/12/2011

בס"ד
    היי מתוקה
    אני חושבת שהעצירה במשקל קשורה לשחמת כבד שאני סובלת ממנה

יש לי המון עציריות ואני משתמשת באגיולקס ונורמלקס יחד על מנת לשחרר סתימה....

אבל אני מניחה שהעצירה גם משפיעה לטובה על הנשירה והיא נעצרה

היו לי כאבים בגוף כנראה מהירידה במשקל

תראי אני לא בלחץ שאני לא משילה 40 קילו
    אלא לוקחת את הכל באיזי ולומדת לאכול מנות קטנות לשתות גם כשקר ולא רוצים

להיות פעילה בחיי היומיום

כי אני די מושבתת בגלל המחלה שלי

אני מודה לשם יתברך שאין לי הרבה תופעות של אחרי ניתוח כפי שאני קוראת כאן בפורום
    הדיאטנית שלי נתנה לי משקל יעד של 65 קילו
    אני שוקלת 72 קילו ככה שאני לא רחוקה מהיעד

לגבי הכבד אני צריכה לפחות עוד 15 קילו

אז אני משתדלת לחזור כל הזמן לתפריט הדי התחלתי מרק טחון - כתום שאני אוהת משביע , ועוזר לי לטחול המוגדל שלי
    אל תתיאשי , נסי לדבר עם הדיאטנית שלך
    וכל עצירה נועדה ( לפי דעתי ) על מנת לתת לגוף להתאושש

שבת שלום -
    מחשבות טובות לגוף ונפש בריאה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממליצה בחום

אלומה
    15/12/2011

ציפי תתחילי לעשות הליכות קפיצות על חבל טיולים שטח רגליים חדר כושר ריצות מה שאת אוהבת רק ככה את תרזי. כל המאמץ עד עכשיו כל ההשקעה הירידה לא חבל?? תתחילי ואת תתמכרי לזה לא תוכלי לעבור יום אחד בלי... מניסיון אישי בלבד משתלם לך לגמרי רק תתחילי כל התחלה היא קשה מי כמוך יודעת אז בהצלחה!!!!!!!!!!!!!! גם כשתעשי ספורט יהיה לך פחות זמן להתעסק עם אוכל את תצאי יותר מהבית אז יאלה!!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לציפ

מיכל
    15/12/2011

היי ציפ.

ציפ, זה החודש הראשון שבו המשקל שלך נתקע? את יכולה להראות לי בן אדם אחד שזה לא קרה לו? זה קורה לכולם, ציפ. לא מרזים חודש, לא מרזים חודשיים... ואח"כ הירידה נמשכת. במידה ואת כמובן עושה דברים נכון. והקיבה מתרחבת, נכון... רק תקפידי לאכול את הדברים הנכונים, ואל תאיצי בגוף שלך. תני לו לעשות את שלו. הירידה שלך מדהימה. אבל באמת, המשקל נתקע אצל כולם. אם זה בחודש הראשון אחרי הניתוח, או בזה הרביעי. קורה. ממשיכים לרדת. רק תקפידי... ותני לגוף שלך זמן. המון המון בהצלחה, ציפ. ואגב, תשקלי ללכת לייעוץ מסויים, קבוצה, דיאטנית. משהו. שתדעי שאת אכן עושה דברים נכון. שתהייה לך תמיכה.
    שוב, בהצלחה :))

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה למיכל

ציפטפוט
    15/12/2011

תודה על כל העידוד - באמת זה ממש נותן לי כוחות!
    אגב מהניתוח אני במעקב של דיאטנית בערך כל שבועיים-שלושה
    רק שהפעם היא אמרה לי לבוא בעוד חודש! ומשום מה החודש הזה נתקע לי!
    כן היו לי תקופות שהמשקל לא זז אבל לא ככה - אני עולה על המשקל רואה את המספר ומרגישה כאילו שהמשקל אומר לי - "עזבי ! פה את תישארי!" ואז אני יורדת ובועטת במשקל קיביני... חחחח

מקווה לטוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ציפוש - תגובה

שולה זק
    17/12/2011

לא ידעתי מה חסר לי....הנה עכשיו ברור לי...מזמן לא הייתי צריכה להרגיעך מלחץ שאת נכנסת אליו חחחחחחחחחחחחחחחחחח.
    אז ציפוש את בסדר גמור.
    הגוף הוא מכונה משומנת היטב המבקר את עצמו .
    מחוגי המשקל אולי תקועים, אך אני מבטיחה לך שהיקפים משתנים ואת בטוח מרגישה זאת בבגדים.
    תקראי בשאלות נפוצות יש תשובות בקשר ל"תקיעות" של הרופאים ושל הילה.
    אל חשש - את בסדר גמור - המשיכי כך.יום טוב
    שולה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צרת רבים....

מירי
    18/12/2011

אני ארבעה וחצי חודשים אחרי הניתוח וגם תקועה...23 ק"ג. עושה ספורט 4 פעמים בשבוע, ומנסה לא להתייאש. אז איך אומרים? צרת רבים - חצי נחמה? או צרת רבים - נחמת טיפשים? הביטי בעצמך כל יום במראה וחייכי מבראשית. זכרי איפה היית עד לא מכבר!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עצירה

גלוש
    18/12/2011

אני עוד לא חודש מהניתוח, וכבר נעצרתי,
    סה"כ מהניתוח ירדתי 8 ק"ג, ואני יודעת שזה לא הרבה, אבל אני מעדיפה שירד לאט ולא יעלה בכלל.
    אני שמחה לקרוא שזה קורה לכולם ומחכה כבר לראות את הירידה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אני תקוע...

דניאל
    18/12/2011

אחרי ירידה של כמעט 50 ק"ג, אני תקוע!!!

אני לא זז מ- 80 ק"ג

וטוב שכך,

דניאל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לכל מי שהגיב

ציפטפוט
    19/12/2011

אז כן האמת שהרבה זמן לא הייתי כאן וחבל שכך - כי גם התגעגעתי וגם אני רואה כל פעם שאני פה כמה כוחות אני מקבלת פה מכולם, ובזכות הפורום הזה אני מבינה כל פעם מחדש שזאת מלחמה מתמשכת ולא איזה ניתוח קסם - וחשוב לזכור את זה... "לא לנוח על זרי הדפנה"
    שולה - מתחילת הניתוח באמת ההיקפים ירדו בצורה מדהימה ואני מקבלת המון מחמאות
    אבל עדיין מרגישה שמנה - בכל זאת אני על משקל 94 - (היום המשקל זז ל 93.9 חחח)
    (לפני הניתוח - 120)

גלוש- 8 קילו לפחות מחודש זה המון (אני ירדתי הרבה פחות בחודש הראשון) וגם לי הייתה אז עצירה - מנסיון אני יכולה להגיד לך - אל תדאגי זה יעבור...ואת תרדי עוד הרבה!

דניאל - כשאני אגיע להורדה של 50 קילו אני אסתום את הפה שלי ולא אתלונן עוד בחיים
    (ברור שכל אחד והמשקל שלו וכל גוף הוא שונה....) אבל מבטיחה! עוד 20 קילו ואני סותמת!!!
    לסיום - כולכם אלופים!!! תמישכו בדרככם ותודה על כל התגובות חיזקתם אותי המונים! מחזירה את הכוחות אליכם - חזקו ואמצו ואל תתייאשו! בהצלחה לכווווווווווולם...?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו