מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- מזל טוב לליבי ולהוריהשולה זק18/12/2011
בשעה טובה הגיחה לעולם ליבי אחות לאורי - לאמא ואבא ליאור וסיגל מחברי הפורום הוותיקים ועמודי התווך שלו.
שתזכו לגדלה בנחת ובאושר.
ועכשיו חברים יקרים נגמרו התירוצים....חוזרים למעשים .....ויורדים במשקל.
מחבקת את כולכם באהבה
שולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש נכדים בפורום ...
לילך.פ18/12/2011הללויה באמת שיהיה להם מזל טוב... אני נכנסת לפייסבוק לאחל להם אישית :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש נכדים בפורום ... - תגובה
שולה זק18/12/2011לילכי
נכדים יש רק לי
ליבי נולדה לליאור וסיגל החבר'ה הנחמדים מיוקנעם
חחחחחחחחחחחחח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרשור של וותיקים....
דניאל18/12/2011שלום לילך......
מה קורה איתך?
נפגשים בקיץ בים (עם ביקיני)?
סיגל וליאור, ים של אושר ומזל טוב
מאחלים: הטריסקרים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני יודעת שזאת הילדה של ליאור
לילך.פ19/12/2011רק אמרתי שאלה הנכדים של הפורום כי אני חושבת שסיגל הראשונה שאחרי הניתוח ילדה ... אז היא הנכדה של כולנו :)
ודניאל ברור שבקיץ עם ביקיני.... רק שאני מקוה שזאת תהיה אני ולא אתה :)
עובדת על זה מצפה לשינוי! עד עכשיו הורדתי רק 20 קילו אבל נראת ומרגישה נהדר שזה הכי חשוב.... ועכשיו שניתי משהו בחשיבה מקוה להמשיך לרדת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזל טוב מרחוק
צנובר19/12/2011איזה יופי, באמת מזל טוב מכל הלב.
מקווים שהכל טוב ושסיגל, וליאור וכמובן הקטנים (קטנים יותר וקטנים פחות) מרגישים טוב.
דוד
בלונדון הקפואה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)