טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שבוע וחצי אחרי ניתוח שרוול 6 קילו פחות .. ההרגשה מדהימה וההנאה הרבה יותר .. כי אני לא רעבה וזה מדהים !!! וכן יש תחשקים האלה של בא לי כי בכל זאת הייתי אוהבת לאכול ובמיוחד לאכול שטויות אבל ההרגשה חולפת מהר ברגע שאני חושבת על התוצאות שיהיו אחר כך (:
אני לא כותבת פה הרבה .. אבל תמיד נמצאת ומתעדכנת כייף לראות אנשים שאחרי וירדו ברמות משמעותיות ומעודדים אנשים שבדרך לדבר הגדול הזה שנותן חיים חדשים וטובים יותר !
אז שיהיה לנו יום טוב ושבוע מדהיםםםםםםם :)
ליצירת קשר עם מנהל הפורום: ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר