ניתוח שרוול

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• ניתוח שרוול
    קרן
    19/12/2011

ערב טוב!!!! שמי קרן ואני שוקלת 115 קילו אמא לשלוש בנות וכרגע אני שלושה חודשים אחרי לידה קיסרית רע לי מאוד עם המשקל ושוקלת ניתוח שרוול ומפחדת מאוד...

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח שרוול

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מזל טוב - תגובה

שולה זק
    19/12/2011

לא ציינת מה הגובה שלך ואם את בקריטריונים לניתוח.
    את שלושה חודשים אחרי לידה ההורמונים עדיין בפעולה, בנוסף לזה שעברת קיסרי....כרגע לא נראה לי שיש מצב לדבר על ניתוח.
    אני ממליצה לפנות לדיאטנית ולקבל תפריט מתאים לך (האם את מניקה?) וכך לשנות הרגלי אכילה.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח שרוול

קרן
    19/12/2011

היי שולה, גובהי 1.60 ולפני הלידה משקלי נע בן 95 ל104 תמיד נילחמתי עם דיאטות ולא הצלחתי... אני לא מניקה,..היום אני כבר מיואשתתת וממש רוצה ללכת לכיוון של ניתוח בגלל ההצלחות שראיתי..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח שרוול

קרן
    19/12/2011

ובנוסף גילו אצלי גם לחץ דם גבוה בגלל המשקל...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח - תגובה

שולה זק
    20/12/2011

שלום קרן
    מבחינת קריטריונים את עומדת בהם עם BMI 44 פלוס, את צריכה להתיעץ עם רופא המשפחה וכירורג, אם ניתן להכניסך לתהליך + ניתוח נוסף זמן כה קצר לאחר לידה וניתוח קיסרי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו