מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- זמן המתנה לניתוחיסמין20/12/2011
ערב טוב לכולם רציתי בבקשה לדעת מהו זמן ההמתנה פחות או יותר של הניתוח מתאריך מסירת כל הבדיקות אל המנתח.
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זמן המתנה לניתוח - תגובה
שולה זק21/12/2011הרשי לי להתחיל בהלצה...."כמה זמן נסיעה זה להרצליה מרגע עלייתי לאוטובוס?"
איזה בית חולים? איזה מנתח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצודקת שולה במאה אחוז
יסמין21/12/2011רק מתוך לחץ מכל העניין אני באמת מתה כבר שיעבור הזמן ואגיע לזה אחרי כל התוצאות המדהימות שיש אני עומדת להנתח בבית חולים רמב"ם אצל מנתח ד"ר אחמד עסלייה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת בידיים טובות - תגובה
שולה זק21/12/2011התורים ברמבם לא קצרים לעיתים 3-4 חודשים.
איני יודעת איזה ביטוח יש לך ולאיזה קופה את שייכת, אבל דר' עסליה מנתח גם באלישע. כדאי לך להתעניין מה גובה ההשתתפות העצמית. שם התורים קצרים יותר.
לגבי רמבם...שבי להם על "הווריד" בלשון המעטה, תצלצלי כל יומיים שלושה ותבררי אם לא היו ביטולים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמודה לך שולה מקרב לב
יסמין21/12/2011מודה לך שולה על נכונתך והתחשבותך והאכפתיות להיות איתנו בכל ביס , אני שייכת לקופת חולים מאוחדת עם ביטוח עדיף , מחר אני אצור קשר לברר באלישע
ושוב תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכדאי לברר - תגובה
שולה זק21/12/2011כמדומני שיש לו הסכם עם הקופה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לשולה
חני21/12/2011"שבי להם על "הווריד" בלשון המעטה, תצלצלי כל יומיים שלושה ותבררי אם לא היו ביטולים" - זה נכון גם לגבי מעקף קיבה באיכילוב? אמרו לי להמתין 5 חודשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לשולה - תגובה
שולה זק10/12/2013נכון לגבי כל סוג של ניתוח. אם מתפנה תור לחדר ניתוח זה העיקר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה המספר של הוריד שצריך לנדנד
meira11/12/2013חודשיים זה רחוק אני מתה איפה מנדנדים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסתם מענין אותי....
רחל10/12/2013איך היה?
כמה ירדת?
אני עוד שבוע עושה אצלו ניתוח.....
אני מלאה פחדים..........................* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסתם מענין אותי.... - תגובה
שולה זק10/12/2013הירידה היא יחסית ואינדיבידואלית ממנותח למנותח.
תלוי ב BMI , במשקל ההתחלתי ובנתונים האישיים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)