מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שאלה לשולה ולמנותחי שרוול טרייםדינה22/12/2011
שלום, אני כבר מתאוששת ומתמודדת.
אבל, כל שלוק וכל ביס שאני עושה מלווים בגרפסים בלתי נגמרים, למה? מתי זה ייגמר?
ביום ראשון אני אמורה לחזור לעבודה (10 ימים אחרי ניתוח) זה יהיה פשוט נורא אם אצטרך להתמודד עם זה בנוכחות חברי לעבודה? מה קורה אתכם? עוד מישהו סובל מזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה - תגובה
שולה זק22/12/2011ברוכה הבאה
לגבי הגרפסים - תרגעי זה יעלם.
הכל עדיין בצקתי ונפתוח וכמו כן יש אוויר במערכת העיכול.
אט אט הכל יחזור לקדמותו.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזל טוב!!!
אילה22/12/2011כל הכבוד שהחלטת ועשית את הניתוח .. עכשיו את מתחילה חיים חדשים ובריאים. לגבי גרפסים אל דאגה!!! זה גם משהו שהפריע לי אחרי ניתוח . אני שלוש שבועות אחרי הניתוח ואפשר להגיד שמיום ראשון אין לי בכלל.. אז בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכדאי להתרגל לזה
לימור22/12/2011בס"ד
אנ י 6 חודשים אחרי ומתביישת לאכול ליד אנשים ואפילו משפחה.....
גרפסים ו.......
הנפיחות, חבל על הזמן !!!!!!!
הכרוגית שניתחה אותי התפוצצה מצחוק שאמרתי לה שאני מפחידה את עצמי ,
מותק אין ברירה השרוול קטן לא נכנס גם אוכל גם שתיה צריך אוויר שישתחרר איכשהו ועדיף כך , כי אחרת יש כאבים בבטן מגזים שלא משוחררים
תתעודדי
פגשתי מישהי שהסבירה בעבודה שזהו המצב החדש וזהו קבלו אותה כך
חמודה שהק"ג נושרים שוכחים די הרבה !!!!!!!
בהצלחה
חנוכה שמח !
לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנה תשובתי לך
לימור22/12/2011בס"ד
אנ י 6 חודשים אחרי ומתביישת לאכול ליד אנשים ואפילו משפחה.....
גרפסים ו.......
הנפיחות, חבל על הזמן !!!!!!!
הכרוגית שניתחה אותי התפוצצה מצחוק שאמרתי לה שאני מפחידה את עצמי ,
מותק אין ברירה השרוול קטן לא נכנס גם אוכל גם שתיה צריך אוויר שישתחרר איכשהו ועדיף כך , כי אחרת יש כאבים בבטן מגזים שלא משוחררים
תתעודדי
פגשתי מישהי שהסבירה בעבודה שזהו המצב החדש וזהו קבלו אותה כך
חמודה שהק"ג נושרים שוכחים די הרבה !!!!!!!
בהצלחה
חנוכה שמח !
לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה בכלל לא מצחיק בעיניי
דינה22/12/2011להפך, זה מייאש לחלוטין. אני ממש לא רואה את עצמי אוספת את חברי לעבודה, שאיתם אני יושבת 9 שעות ביום באותו החדר, ומסבירה להם שזה המצב החדש! חברים שלי, שאני אוכלת איתם צהריים כל יום, ועכשיו אני צריכה לתקוע להם גרפסים בפרצוף?? מזעזע!
אני אפילו לא מעיזה לחשוב על נפיחות.
שום מחמאה שבעולם לא תכפר על נפיחות מול עמיתים לעבודה, באמת.
דיכאון מוחלט.
חייב להיות משהו שיעזור, לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעל מה הויכוח - תגובה
שולה זק22/12/2011במשך שנותי בתחום....לא נתקלתי שתופעת הגרפסים והגזים נמשכת לאין סוף..... זו תופעה בתחילת הדרך, אחרי הניתוח וזה עובר וחולף. קורה שיש גזים וגרפסים כמו לא אדם רגיל.
התופעה חמורה ומוכרת למי שעובר ניתוח מעקף תריסריון - אך לא בניתוח שרוול מעקף רגיל וטבעת.
אתן מוזמנות לדפדף בדפי הפורום ובשאלות הנפוצות ולהיווכח שאין הדבר כך.....נולד כאן איזה פילון מנמלה.....צאו מזה.
תהנו מהניתוח ותוצאותיו
שיהיה סופ"ש נעים ו"שקט"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנחת רווחה, תודה לך שולה
דינה22/12/2011מרוב חרדות קשה לראות את הטוב. גם אני רק בהתחלה (יום 8) כך שאין ממש ממה להנות עדיין. אני גם נמנעתי עד עכשיו מלהשקל, כי אני לא רוצה להתאכזב אם הירידה לא תעמוד בציפיות (אפילו שאני מודעת לזה שעם כל הפירסומים פה, הציפיות קצת מוגזמות).
רק מייחלת לגרפסים שיעברו. אין איזה כדור שאפשר לבלוע, שעוזר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלוסק - תגובה
שולה זק22/12/2011כדאי שלושה חודשים ראשונים לקחת לוסק. זה מקל ומונע תופעות לואי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחח אני עד היום עושה גראפסים!
אולגה23/12/2011לא ביותר מידי פומבי אבל עם חברות וזה בכייף...
אפילו את החבר הזהרתי שלא יבהל מהגיהוקים למיניהם...
:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשתפי מה קורה איתך כיף לקרוא ממך
לימור24/12/2011בס"ד
היי אולגה
מה שלומך אני אוהבת לעקוב אחר ההתקדמות שלך ,
מחכה לשמוע
חנוכה שמך
לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיאאאא לימור! איזה חמודה את
אולגה29/12/2011רק עכשיו ראיתי את ההודעה :)
אני מתקדמת לאט לאט... לא זזה מה21 ק''מ שהורדתי בחודשיים האחרונים <אני מניחה שזה הרבה> אבל בא לי עוד ועוד וועד!!!
עם אוכל אני עדיין לא ממש מסתדרת אבל הבנתי שאם אוכלים אז אין בחילות וצרבות חחחחח... הרבה אוכל נתקע, ולפעמים משעמם אותי לאכול לאט אז אני מוותרת אחרי כמה ביסים....
האמת שהכי מוזר זה שאיך פתאום יש דברים מסויימים שכן עוברים... לפני חודש לא האמנתי בכלל שיש חיים כאלה :)
לפחות אני מרגישה טוב ויש כוח לעשות הליכות ואני מחייכת ואפילו יש חבר חדש :):):) בלי עין הרע....
מה איתך? ספרי לי קצת על עצמך.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלי עיין הרע- תגובה
שולה זק30/12/2011כל הכבוד אןלגה להשיל 21 קילו בחודשיים - הישג נפלא.
המשך ירידה מהנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעל מה הויכוח - תגובה - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה24/12/2011תופעת גרפסים לאחר ניתוח שרוול רואים אותה בחלק לא גדול מהמנותחים. מתרחשת לרוב בשבועות הראשונים ולאחר מכן נעלמת. תזונה נכונה ודרך אכילה נכון יכולה לצמצם את הבעיה. לרוב נגרמת עקב אכילה מהירה ובליעת אויר.
מציע לחזור לדיאטאנית ולדבר איתה על התופעה ולנסות למזער אותה בהדרכה נכונה
חג שמח ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפתרון הבעיה
יגאל26/12/2011מניסיון אישי זו התשובה לבעיה תזונה נכונה ודרך אכילה נכון יכולה לצמצם את הבעיה. לרוב .לי בכל אופן זה היה הפתרון ו גם לפחות בשבועות הראשונות האתי מוציא אוויר לפניי השתיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)