ניתוח שרוול= דר אחמד מחאגנה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• ניתוח שרוול= דר אחמד מחאגנה
    דליה געפרי
    28/12/2011

אני אחרי לידה של חודש, רציתי לדעת אם אני יכולה לקבוע תור לניתוח שרוול, או שאני צריכה לחכות בגלל הלידה, ילדתי לידה טבעית.מתי אוכל לקבוע תור .

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מזל טוב - תגובה

שולה זק
    28/12/2011

האם את מניקה?
    מה המשקל ומה הגובה? האם את עומדת בקריטרייונים?
    נראה לי שחודש לאחר לידה מוקדם להתחיל לדבר על ניתוח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח שרוול

דליה
    28/12/2011

תודה רבה,אני עומדת בכל הקרטריונים של הניתוח,ויש לי סיבה רפואית הBMI שלי הוא 38 ,יש לי את כל הנתונים של הניתוח אחותי ואחי עברו את הניתוח בהצלחה רבה,אפשר לדעת כמה זמן רני אמורה לחכות אחרי הלידה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח שרוול= דר אחמד מחאגנה - תגובה

פרופ` אחמד מחג`נה
    10/01/2012

אני ממליץ, באם את לא מניקה להתחיל את התהליך לאחר חצי שנה מלידה. לתת לגוף לחזור לעצמו
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח שרוול

דליה
    25/03/2012

שלום לך
    \רציתי לדעת אם ארצה לקבוע תור לניתוח שרוול באופן פרטי,יש תורים בחודשיים הקרובים,ומה העלות לניתוח אני מכבי זהב.כי ברמב"מ אין תורים רק לעוד חצי שנה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו