היי שאלה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• היי שאלה
    אלחנדרה
    29/12/2011

היי אני ילדתי לפני חודשיים וחצי. כרגע שוקלת 109 וגובה של 1.59. אני אצל דיאטנית כבר חודש וחצי וגם בסדנה להרזיה אבל מאוד קשה לי, לא ממש עוזר לי, לא ממש מצליחה, אני לא מניקה. אני בת 41 וסובלת מאסטמה. מה אני צריכה לעשות כדי לקבל אישור לניתוח קיצור קיבה? רופאה משפחה שלי ממליצה, אבל הדיאטנית לא רוצה אומרת שקודם צריכה לנסות דרכים אחרות, אני כן מעוננינת.בנתוח, כמה זמן מנסים דרכים אחרות, מי בסוף קובע

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון-לידה-ירידה- תגובה

שולה זק
    30/12/2011

מזל טוב לך.
    לאחרונה יש הרבה פניות של יולדות טריות הרוצות לפנות לפן הניתוחי.
    איני יודעת אם את עומדת בקריטריונים לניתוח, אבל הדיאטנית צודקת. ההורמונים עדיין בהשתוללות, הגוף טרם התאזן אחרי הלידה. והנכון הוא להתחיל להכנס למסלול אכילה מבוקר בעזרת הדיאטנית וכך לשנות הרגלי אכילה.
    אין לי מושג, אם הקופות יאשרו ניתוח תקופה כה צמודה לתאריך הלידה. האם את מניקה?
    ממליצה להישמע לדיאטנית, להתחיל לאכול על פי תפריט שהיא מכינה לך ולראות בעוד חודשיים שלושה מה קורה.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו