מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- היי שאלהאלחנדרה29/12/2011
היי אני ילדתי לפני חודשיים וחצי. כרגע שוקלת 109 וגובה של 1.59. אני אצל דיאטנית כבר חודש וחצי וגם בסדנה להרזיה אבל מאוד קשה לי, לא ממש עוזר לי, לא ממש מצליחה, אני לא מניקה. אני בת 41 וסובלת מאסטמה. מה אני צריכה לעשות כדי לקבל אישור לניתוח קיצור קיבה? רופאה משפחה שלי ממליצה, אבל הדיאטנית לא רוצה אומרת שקודם צריכה לנסות דרכים אחרות, אני כן מעוננינת.בנתוח, כמה זמן מנסים דרכים אחרות, מי בסוף קובע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון-לידה-ירידה- תגובה
שולה זק30/12/2011מזל טוב לך.
לאחרונה יש הרבה פניות של יולדות טריות הרוצות לפנות לפן הניתוחי.
איני יודעת אם את עומדת בקריטריונים לניתוח, אבל הדיאטנית צודקת. ההורמונים עדיין בהשתוללות, הגוף טרם התאזן אחרי הלידה. והנכון הוא להתחיל להכנס למסלול אכילה מבוקר בעזרת הדיאטנית וכך לשנות הרגלי אכילה.
אין לי מושג, אם הקופות יאשרו ניתוח תקופה כה צמודה לתאריך הלידה. האם את מניקה?
ממליצה להישמע לדיאטנית, להתחיל לאכול על פי תפריט שהיא מכינה לך ולראות בעוד חודשיים שלושה מה קורה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)