מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שאלה דחופה ומדאיגה לד"ר מחאגנהתמר נהריה30/12/2011
אני 4 ימים לאחר ניתוח שרוול, נותחתי ברמבם על ידך,
שוחררתי אמש מבית החולים, עם תופעה מדאיגה..
אני לא מצליח להרגיש "שובע"!
אני ניזון על פי ההוראות, אבל לא מצליח להרגיש את השובע !
והכמויות שאני "מסוגל" לאכול בארוחה...מדאיגות אותי,
אני אוכל צלוחית מלאה של מרק - ועדיין מרגיש רעב,
אני אוכל גביע שלם של דנונה מרקם חלק- ועדיין מרגיש רעב,
כל מי ששוחחתי איתו ועבר שרוול בשלב שלי לא מסוגל לאכול יותר מ- 3 כפות?!
מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השאלה הזו שייכת לאיתן גנור בעלי
תמר נהריה31/12/2011אם מישהו מהמנותי שרוול קורא את השאלה שלי איתן בבקשה תעזרו. האם גם אתם הרגשתם ככה בימים הראשונים?? רעב בלתי פוסק? גם אחרי ארוחה של צלחת מרק מלאה? או יוגורט דנונה שלם? אני גם מנותחת חודשיים אחרי אבל שובעת מהר , איתן בעלי רוצה להרגיש את התחושה הזו של השובע, אבל זה לא קורה. אמרתי לו שיכול להיות שכול אחד מרגיש שונה מהאחר לכן חשוב לנו לקרא תגובות של מנותחים אחרים .
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני היום שנה אחרי הניתוח
ליאתול31/12/2011והיום אני מסוגלת לאכול מעדן יוגורט אחד ולהתפוצץ.
לכן אני באמת חושבת שאתה צריך לפנות למנתח בשאלה הזו כי אני באותה תקופה הייתי שבעה מ2-3 כפיות של אוכל.
מקווה שעזרתי.
ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתחושת רעב
נילי01/01/2012שלום וברכה, אני זוכרת את התחושה זו, אבל לדעתי זה לא הרגשה של רעב, אני הייתי מגדירה את זה כ"כאב" לאחר הניתוח, למרות שזה דומה מאוד.
עזרו לי טיפות של אופטלגין לפני "אוכל" - 20-25 טיפות, פעמיים ביום.
אני ממליצה לא להתעסק יותר מדי עם המחשבות ולא לחפור. השבוע הראשון - הכי קשה, וזה ברור. כל עוד אין דימום, אין כאב חודר - הכל בסדר.
לא כדאי לנפח בכמויות את השרוול החדש. שמור עליו טוב.
בהצלחה......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)