שאלה לרופאים לגבי הריון

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• שאלה לרופאים לגבי הריון
    אפרת ב
    01/01/2012

הי לכולם , אני ארבעה וחצי חודשים אחרי הניתוח . ירדתי עד עכשיו 17 קילו ובאופן מפתיע התברר לי שאני בהריון ( הריון קודם נאלצתי לעבור טיפולים) , כך שאני מאוד שמחה אבל גם קצת מודאגת האם ההריון הוא מוקדם מידי אחרי הניתוח ? האם יכול להיגרם נזק?

אשמח על תשובתכם , אפרת

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לרופאים לגבי הריון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הי מישהו יכול להתייחס להודעה שלי?

אפרת ב
    01/01/2012

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עד שהרופאים יענו - תגובה

שולה זק
    01/01/2012

מזל טוב
    תוכלי להתקשר אלי ואתן לך את הטלפון של תבל היא נכנסה להריון 3 חודשים אחרי הניתוח.אמנם רצוי ומומלץ לחכות - אבל מאחר ונקלטת וללא טיפולים - שיהיה בשעה טובה.
    חשוב ללכת לדיאטנית ולקבל תפריט מתאים על מנת לקבל את כל אבות המזון לך ולעובר וגם לא להעלות במשקל באופן מופרז

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לרופאים לגבי הריון - תגובה

פרופ` אחמד מחג`נה
    02/01/2012

אנחנו ממליצים לא להכנס להריון לפחות שנה מהניתוח. נכנסת להריון מוקדם יותר. את לא הראשונה וכולם עבר להם בשלום.
    צריכה להקפיד לקחת ויטמינים, להיות במעקב דיאטאנית ומומחה מילדות.
    שיהיה לך בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו