לפני ניתוח ויש לי פרפרים בבטן

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• לפני ניתוח ויש לי פרפרים בבטן
    לי
    03/01/2012

שלום לכולם, אני לפני ניתוח, עוד שבועיים ב"ה, האם גם לכם היו פרפרים בבטן? אני כבר רוצה להיות אחרי, אשמח לעידוד וחיזוקים חיובים

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חיזוקים

יעל הצפונית
    03/01/2012

זה טבעי להתרגש לפני הניתוח, אבל את עושה צעד נכון שישנה את חייך לטובה.
    כולנו הרגשנו כך, ועברנו את זה ושכחנו מכל הפחדים והחששות.
    מאחלת לך שתעברי את הניתוח בהצלחה ובקלות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טבעי ונורמלי - תגובה

שולה זק
    04/01/2012

הי לי
    תחשבי על היום אחרי....החיים החדשים המחכים לך בפתח.
    הכל יהיה בסדר ואת נכנסת לתהליך שישנה את החייך.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

מילי
    04/01/2012

לי, שלום וברכה !
    אני מבינה אותך מאוד, היו לי לפני ניתוח 3 חודשים של לחץ ומחשבות רעות.
    אז תנסי לחשוב שתקופה הראשונה (יום של הניתוח וחודש הראשון) זה גשר.
    גשר הזה מקשר בינך לבין חיים החדשים שלך. על תתני משמעות יותר מדי גדולה לתופעות שיבואו בדרך (כאבים, שינוי דרסטי בכמויות של אוכל, מגבלות בקיבולת קיבה ויכולת לאכול).
    תביטי רק קדימה. אל תתעסקי יותר מדי בתחושות (אוי, כואב לי, מציק לי, הצילו).
    אני לא יודעת בת כמה את, אבל כל ההליך הזה - בדיוק כמו לידה : כואב, מציק, לפעמים אין סבלנות, אבל בסופו של דבר שוכחים את כל זה ונהנים מהתינוק חדש - שזו את (החדשה, בריאה ויפה מתמיד).
    עוד דבר - לא צריך לקבוע יעדים (משקל רצוי מדוייק, למשל : היה 125 ק"ג, חייבים להגיע ל-56 ק"ג). זה מאוד אישי, ולא ממש תלוי בך.
    גוף שלך ישתף איתך פעולה (אם תקחי ויטמינים ותאכלי בזמן, תשתי מים ותעשי פעילות גופנים במידת יכולתך). ירידה בחודש-חודשיים הראשונים היא יותר גדולה, מאשר בשנה הבאה, לכן צריך הרבה סבלנות ואנחנו כאן !
    שיהיה לך בהצלחה והחלמה מהירה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהצלחה

ציקי
    04/01/2012

היי היום הייתי אצל הרופא לניתוח שרוול מועד לניתוח עדיין לא קיבלתי לא יודעת כמה זמן ,הלוואי שהיתי במקומך לפחות לדעת מתי הניתוח מאחלת לך הצלחה וברכה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו