מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- לפני ניתוח ויש לי פרפרים בבטןלי03/01/2012
שלום לכולם, אני לפני ניתוח, עוד שבועיים ב"ה, האם גם לכם היו פרפרים בבטן? אני כבר רוצה להיות אחרי, אשמח לעידוד וחיזוקים חיובים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיזוקים
יעל הצפונית03/01/2012זה טבעי להתרגש לפני הניתוח, אבל את עושה צעד נכון שישנה את חייך לטובה.
כולנו הרגשנו כך, ועברנו את זה ושכחנו מכל הפחדים והחששות.
מאחלת לך שתעברי את הניתוח בהצלחה ובקלות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטבעי ונורמלי - תגובה
שולה זק04/01/2012הי לי
תחשבי על היום אחרי....החיים החדשים המחכים לך בפתח.
הכל יהיה בסדר ואת נכנסת לתהליך שישנה את החייך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
מילי04/01/2012לי, שלום וברכה !
אני מבינה אותך מאוד, היו לי לפני ניתוח 3 חודשים של לחץ ומחשבות רעות.
אז תנסי לחשוב שתקופה הראשונה (יום של הניתוח וחודש הראשון) זה גשר.
גשר הזה מקשר בינך לבין חיים החדשים שלך. על תתני משמעות יותר מדי גדולה לתופעות שיבואו בדרך (כאבים, שינוי דרסטי בכמויות של אוכל, מגבלות בקיבולת קיבה ויכולת לאכול).
תביטי רק קדימה. אל תתעסקי יותר מדי בתחושות (אוי, כואב לי, מציק לי, הצילו).
אני לא יודעת בת כמה את, אבל כל ההליך הזה - בדיוק כמו לידה : כואב, מציק, לפעמים אין סבלנות, אבל בסופו של דבר שוכחים את כל זה ונהנים מהתינוק חדש - שזו את (החדשה, בריאה ויפה מתמיד).
עוד דבר - לא צריך לקבוע יעדים (משקל רצוי מדוייק, למשל : היה 125 ק"ג, חייבים להגיע ל-56 ק"ג). זה מאוד אישי, ולא ממש תלוי בך.
גוף שלך ישתף איתך פעולה (אם תקחי ויטמינים ותאכלי בזמן, תשתי מים ותעשי פעילות גופנים במידת יכולתך). ירידה בחודש-חודשיים הראשונים היא יותר גדולה, מאשר בשנה הבאה, לכן צריך הרבה סבלנות ואנחנו כאן !
שיהיה לך בהצלחה והחלמה מהירה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה
ציקי04/01/2012היי היום הייתי אצל הרופא לניתוח שרוול מועד לניתוח עדיין לא קיבלתי לא יודעת כמה זמן ,הלוואי שהיתי במקומך לפחות לדעת מתי הניתוח מאחלת לך הצלחה וברכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)