רוצה ומפחדת

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• רוצה ומפחדת
    נילי
    03/02/2008

שלום, אני מתה לעשות ניתוח כזה ומפחדת כי שכנה שלי עשתה לפני כמה שנים והכל הסתבך לה והיום היא מאד חולה בגלל זה, אבל זה היה לפני הרבה שנים ואולי היום המצב השתנה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רוצה ומפחדת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פחד

אלמונית
    03/02/2008

כעקרון את צודקת לגבי הפחד, גם אני פחדתי פחד מוות בזמן שגיששתי והתעניינת לגבי מה שקשור לניתוח, אני מאז 2004 בדקתי, שאלתי אנשים וכמובן ביקרתי אצל מומחים ורק לפני 5 חדשים עברתי את הניתוח בהצלחה , האמת שההצלחה של הניתוח בשלב הראשון מאוד קשורה במנתח עצמו , כדאי ללכת למנתח שעשה הרבה ניתוחים כאלה וצבר ניסיון , מהלך הניתוח שלי היה 35 דקות ללא סיבוכים ועד עכשיו הכל בסדר גמור מרגישה נפלא וירדתי 22 ק"ג, אם תרצי לדבר אתי יותר לעומק תני לי את האמייל שלך ואני איצור קשר איתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפחד מהניתוח

ליבי
    04/02/2008

זה די מובן שאת מפחדת. הניתוח הוא מהלך לא ידוע ועוד לחשוב שאת מכירה מישהי שהסתבכה מזה...
    עלייך לדעת שבכל ניתוח ישנם סיכונים וסיבוכים. אמנם שיעור הסיבוכים מזערי יחסית ובמיוחד בשנים האחרונות - אבל עדיין קורים מקרים גם אצל מנתחים מיומנים.
    עברתי את הניתוח לפני כמעט שמונה חודשים ואני לא אגיד לך שלא פחדתי. מאד פחדתי...
    המנתחת שלי מיומנת בניתוח שעברתי (שרוול) ואף על פי כן אי אפשר לדעת מה יהיה עד שמתעוררים.
    אני, לשמחתי, התעוררתי בסדר גמור ותוך יומיים הייתי בבית ללא סיבוכים כלל. מאחלת לכולם כזו החלמה :-)

אם תרצי עזרה - בכיף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפחד טבעי

פרופ` אחמד מחג`נה
    05/02/2008

זה טבעי לפחד מניתוח. על אחת כמה שעברת טראומה של החברה שלך. אבל צריכה להבין שהשמנה זו מחלה אשר מביאה עוד ועוד מחלות. היום הניתוחים הבריאטרים השתנו והמיומנות גדלה. הרבה מטופלים שפונים אלי רוצים אבל מפחדים ובד"כ לאחר פגישה והסבר מעמיק חלק גדול מהפחד לעשות את הניתוח נעלם.
    אשמח לעזור
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו