מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- רוצה ומפחדתנילי03/02/2008
שלום, אני מתה לעשות ניתוח כזה ומפחדת כי שכנה שלי עשתה לפני כמה שנים והכל הסתבך לה והיום היא מאד חולה בגלל זה, אבל זה היה לפני הרבה שנים ואולי היום המצב השתנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פחד
אלמונית03/02/2008כעקרון את צודקת לגבי הפחד, גם אני פחדתי פחד מוות בזמן שגיששתי והתעניינת לגבי מה שקשור לניתוח, אני מאז 2004 בדקתי, שאלתי אנשים וכמובן ביקרתי אצל מומחים ורק לפני 5 חדשים עברתי את הניתוח בהצלחה , האמת שההצלחה של הניתוח בשלב הראשון מאוד קשורה במנתח עצמו , כדאי ללכת למנתח שעשה הרבה ניתוחים כאלה וצבר ניסיון , מהלך הניתוח שלי היה 35 דקות ללא סיבוכים ועד עכשיו הכל בסדר גמור מרגישה נפלא וירדתי 22 ק"ג, אם תרצי לדבר אתי יותר לעומק תני לי את האמייל שלך ואני איצור קשר איתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפחד מהניתוח
ליבי04/02/2008זה די מובן שאת מפחדת. הניתוח הוא מהלך לא ידוע ועוד לחשוב שאת מכירה מישהי שהסתבכה מזה...
עלייך לדעת שבכל ניתוח ישנם סיכונים וסיבוכים. אמנם שיעור הסיבוכים מזערי יחסית ובמיוחד בשנים האחרונות - אבל עדיין קורים מקרים גם אצל מנתחים מיומנים.
עברתי את הניתוח לפני כמעט שמונה חודשים ואני לא אגיד לך שלא פחדתי. מאד פחדתי...
המנתחת שלי מיומנת בניתוח שעברתי (שרוול) ואף על פי כן אי אפשר לדעת מה יהיה עד שמתעוררים.
אני, לשמחתי, התעוררתי בסדר גמור ותוך יומיים הייתי בבית ללא סיבוכים כלל. מאחלת לכולם כזו החלמה :-)
אם תרצי עזרה - בכיף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפחד טבעי
פרופ` אחמד מחג`נה05/02/2008זה טבעי לפחד מניתוח. על אחת כמה שעברת טראומה של החברה שלך. אבל צריכה להבין שהשמנה זו מחלה אשר מביאה עוד ועוד מחלות. היום הניתוחים הבריאטרים השתנו והמיומנות גדלה. הרבה מטופלים שפונים אלי רוצים אבל מפחדים ובד"כ לאחר פגישה והסבר מעמיק חלק גדול מהפחד לעשות את הניתוח נעלם.
אשמח לעזור
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)