שולהלהלהלל

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• שולהלהלהלל
    אולגה
    06/01/2012

התגעגעתי כמובן :) את נראת מדהים בתמונה!!! אוהבת אותך רצח...
    ועל הדרך כמובן אני אשאל אותך שאלה. תגידי לי אם מה שאכלתי זה סבבה..
    בבוקר בדרכ אני אוכלת איזה כף קורנפלקס עם חלב...
    בצהריים קצת חזה עוף חתיכות כזה עם תבלינים וזה... מידי פעם קצת סלט, לפעמים עם טונה, מכניסה איזה 2 כפות וזהו או 2 חתיכות תפוח אדמה בתנור..
    בערב אתמול נגיד אכלתי איזה 3 חתיכות סושי <בלי אצה> ואם לא סושי אז איזה חביתה או משו..
    זה מה שאני מצליחה להכניס רוב היום...
    זה סבבה פחות או יותר?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שולהלהלהלל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סבבה ולא מספיק - תגובה

שולה זק
    06/01/2012

הגעגועים טובים להרזיה חחחחחחחחחחחח.
    אבל בקרוב מאוד יהיה מפגש באמצע הדרך.
    לפי מה שאת כותבת את אוכלת רק 3 פעמים ביום זה בדיוק חצי ממספר הרוחות שאת אמורה לאכול.
    ממליצה לנסות לאכול כל 3 שעות קצת .לא כתבת כלום לגבי השתיה....דבר מאוד חשוב וחיוני. לשתות הרבה.
    ויקירתי....איך התוצאות? ספרי דווחי.
    תיכנסי לקהילות ותירשמי ותצרפי תמונה.
    סופ"ש מקסים לך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אמממממממ

אולגה
    06/01/2012

זה קצת אני יודעת.. אבל אל תשכחי שההתקדמות איטית עוד מאז הסיבוך.. הדיאטנית הביאה לי תפריט מפוצץ אבל אני לא מצליחה.. שאני אוכלת בטעות יותר מידי אני מקיאה... התחלתי להקיא יותר מידי.. :/
    ההתקדמות האמת נעצרה בשבועות האחרונים.. אני עדיין 22 קילו פחות ואוטוטו אני כבר 3 חודשים אחרים <איך הזמן טס זה לא יאומן!!!>
    שותה ברוך השם כמו שצריך.. אין בעיה עם מים..שותה כל היום וצמודה לבקבוק מים כל היום...הדיאטנית אמרה לי לשתות רק מים.. בלי נסטי בלי מים בטעמים-כלום!
    ומה זה להירשם לקהילה לא הבנתי... תקשיבי התמונות שלי ביום הניתוח מזעזעות ברמה אחרת.. פדיחה רצח בחיי חחח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הנה נראה לי נרשמתי...

אולגה
    06/01/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הנה נראה לי נרשמתי... - תגובה

שולה זק
    06/01/2012

תכתבי הודעה כך נראה אם נקלטת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הנה עכשיו כביכול התחברתי..

אולגה
    06/01/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להימנע מהקאות - תגובה

שולה זק
    06/01/2012

להקיא לא בסדר.
    לנימנע. לאכול קצת ולאט
    האם את משלבת פעילות גופנית לעיצוב הגוף? חחחח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אמממ

אולגה
    06/01/2012

כן, אני יודעת שלהקיא זה לא טוב.. אבל אם נתקע לי אז זה ממש עוזר לי.. משחרר אותי רצח.. וכן התחלתי לעשות הליכות של שעה..מהירות כאלה..
    יהיה טוב, אני יודעת... אבל מה יהיה עם העצירה הזאת שולה? לא כייף בכלל זה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו