מבקשת המלצות של שמות מנתחים

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• מבקשת המלצות של שמות מנתחים
    ד
    03/02/2008

אני מעוניינת לעבור ניתוח טבעת. קיבלתי מביטוח מושלם רשימה של רופאים איתם יש להם הסדר, אך אין לי מושג למי לפנות.
    מישהו שעבר ניתוח והיה מרוצה יכול להמליץ?
    אני גרה באזור המרכז
    תודה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שמות רופאים

ל-ד
    04/02/2008

אני ממליצה לך לעבור ניתוח שרוול ולא טבעת , השיטה פותחה ברמב"מ , אם את רוצה תפני לד"ר מאוד מומחה ד"ר מחאג'נה שעובד שם בכירורגיה א' , מספר הסולולרי שלו מפורסם בתגובות שלו מדי פעם בפורום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא לכל אחד מתאים מה שאת עברת

מרמלדה שוקולד
    04/02/2008

הרופא ימליץ איזה סוג ניתוח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

תשובה
    04/02/2008

נכון שהרופא יחליט על איזה ניתוח , אך בד"כ שרוול עדיף מטבעת מכיוון מכורתים את החלק שמפריש את התיאבון יחד עם הקטנת הקיבה עצמה ב-75 אחוז , ואילו בטבעת רק מקיפים את הקיבה כך שהאוכל אינו יכול לחדור בקלות אך את הרעב מרגישים, לא מתאים לאכלני שוקולד , מעקף מתאים למי שיש לו השמנת יתר קיצונית והוא ניתוח מסובך יותר , תריסריון מיועד לאאלה שיש להם המנת יתר קיצונית יחד עם מחלות אחרות וכלל שני שלבים כשהשלב השני מבצעם אחרי ירידה של אחוז מסויים במשקל,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמו שאמר מרמלדה שוקולד

ליבי
    04/02/2008

יש ללכת לרופא המבצע את כל סוגי הניתוחים ולהתייעץ איתו.
    המטופל גם הוא צריך לקרוא את המאמרים על כל ניתוח ולעשות את החושבים באיזה ניתוח יצליח יותר.

שלא יובן לא נכון, גם אני עשיתי שרוול ומברכת את ההחלטה הזו. החיים יפים 43 ק"ג פחות וללא הרבה ייסורים :-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוחי קיבה

שולה זק
    05/02/2008

שלום לך
    אני ממליצה לפנות למרפאה באזור מגורייך ולקבל הפניה לרופא מנתח בריאטרי איתו תוכלי להתייעץ על סוג הניתוח ולקבל החלטה מה מתאים לך.
    בברכה,
    שולה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו